Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

50 rode rozen bestellen

Er is niets romantischer dan rode rozen. Deze bijna sprookjesachtige liefdesbloem is het perfecte cadeau voor de persoon waar jij zielsveel van houdt. Wil je jouw dierbare echt graag verrassen? Bestel dan 50 rode rozen! Wist je dat de hoeveelheid rozen die je aan iemand geeft invloed heeft op de betekenis? Zo staan 50 rode rozen voor onvoorwaardelijke liefde. Leuk weetje om misschien nog extra op jouw wenskaartje te laten schrijven. Op deze manier verras je jouw geliefde niet alleen met een prachtige bos bloemen maar ook nog eens met een persoonlijke touch. En mocht dit de liefde nou nog net niet genoeg laten blijken, kan je altijd nog gaan voor de 100 rode rozen. Daarmee zit je altijd goed.

50 rode rozen betekenis

Rozen zijn het leukste en het makkelijkste cadeau om aan jouw dierbare te geven voor elke gelegenheid. Is er iemand in je omgeving 50 geworden? Verras hem of haar dan met een mooie bos rozen. Een roos per levensjaar! Ben je 50 jaar getrouwd? Niets mooiers dan jouw onvoorwaardelijke liefde te laten blijken door middel van deze mooie bos. Het geven van 50 rode rozen heeft als betekenis liefde zonder spijt. Een mooie betekenis om aan iemand cadeau te doen.

Het krijgen van rode rozen is altijd een enorme ervaring, en zo’n ervaring gun je toch iedereen? Of het nou voor een geboorte, een huwelijk of een verjaardag is. Rode rozen vallen altijd in de smaak.

50 rode rozen met kaartje

Maak jouw liefde nog duidelijker en je cadeau nog persoonlijker door een wenskaartje toe te voegen. Zo laat je de ontvanger niet alleen blozen door de bloemen, maar ook nog eens door jouw mooie woorden. Op deze manier maak je dit bijzondere moment alleen maar specialer.

Red Naomi

Deze Red Naomi rozen die wij verkopen zijn de meest gekweekte rozen van Nederland. Deze rozen staan bekend om hun grootbloemige vorm en mooie dieprode kleur.

50 rode rozen via de kweker

Deze rode rode rozen komen direct van de kweker. Dit houdt in dat de bloemen bij de kweker vers worden verpakt en per post wordt opgestuurd naar degene die jij wilt verrassen. De bloemen krijgen een special track & trace code. Via deze weg kan jij precies volgen waar jouw mooie bos rozen blijven en wanneer ze worden bezorgd bij de ontvanger. Zo weet je zeker dat jouw liefde goed en veilig wordt overgebracht. Goedkoop 50 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan heeft jouw geliefde de volgende dag al deze prachtige bos in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dus geen plek is te ver om jouw liefde te bezorgen.

In verband met eventuele drukke periodes, denk hierbij aan moederdag of Valentijnsdag, is het altijd mogelijk dat jouw bestelling enkele vertraging op kan lopen. Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden als je bloemen bestelt. 

50 rode rozen via de bloemist

Jouw mooie bos wordt persoonlijk door een van onze lokale bloemisten bezorgd. Hierdoor is er dan ook een verschil in de prijs dan die van de 50 rode rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk overhandigd aan de geluksvogel om de ervaring nog mooier te maken en de liefde nog beter over te kunnen brengen.

Wanneer wordt het bezorgd?

Jouw liefdesboeket kan vandaag nog worden bezorgd. Bestel je voor 14.00 uur op werkdagen, worden de bloemen vandaag nog bij jouw dierbare ontvanger voor de deur persoonlijk bezorgd. Zo is te laat bloemen bestellen gelijk verleden tijd!

Verzorging 50 rode rozen

Als je 50 rode rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat er zo goed mogelijk voor wordt gezorgd. Het is tenslotte een verklaring van liefde die je langdurig bij je wilt dragen. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw dierbare zo lang mogelijk nog met een glimlach kan kijken naar die prachtige bos.

  • Zorg voor een mooie schone vaas. De vaas kan je het beste met een druppeltje chloor schoonmaken. Hierdoor hebben bacteriën minder kans om de bloemen te besmetten.
  • Het is belangrijk om van elke roos ongeveer 2 cm van de steel schuin af te snijden.
  • Rozen houden het meest van vers lauw water. Doe dit in de schone vaas..
  • Wij zullen bij de rozen altijd een zakje chrysal toevoegen. Doe dit in het verse water.
  • Roer het water en de chrysal een beetje door elkaar.
  • Doe de bloemen in de vaas en via deze manier kan je extra lang genieten van de rozen.