Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Niets is zo romantisch als het laten bezorgen van rode rozen. Rode rozen zijn niet alleen hartstikke leuk om te ontvangen, maar ook om te geven. Ze zijn de perfecte bloem om je liefde mee te uiten. Wil je jouw geliefde laten weten dat je zielsveel van hem of haar houdt? Kies er dan voor om 50 rode rozen te laten bezorgen via Regiobloemist. De 50 lange rode rozen die je bij ons bestelt zijn van een premium kwaliteit. Ze komen rechtstreeks vers van de kweker of worden persoonlijk door een lokale bloemist overhandigd. Bestel jouw liefdesbloemen bij Regiobloemist!

50 rode rozen betekenis

Wist je dat het geven van 50 rode rozen een andere betekenis heeft dan wanneer je bijvoorbeeld 100 rode rozen zou geven? 50 rode rozen staan namelijk voor onvoorwaardelijke liefde. Wil je je geliefde laten weten dat je onvoorwaardelijk van hem of haar houdt? Geef dan 50 rode rozen. En vergeet niet om je boodschap extra kracht bij te zetten met een kaartje met persoonlijke tekst. Deze kun je gewoon tijdens het bestelproces aan je bestelling toevoegen.

50 rode rozen van premium kwaliteit

Bij Regiobloemist verkopen we enkel en alleen bloemen van topkwaliteit. Dit geldt uiteraard ook voor onze 50 rode rozen die je via deze pagina kunt bestellen. Om de beste kwaliteit te garanderen, hebben we gekozen voor Premium Avalanche rozen. Deze rozen staan bekend om hun grote, volle bloemknop. Bovendien staan deze rozen extra lang op de vaas. Zo kan je geliefde nog lang genieten van prachtig bloeiende rozen.

Rechtstreeks van de kweker

Je hebt de keuze uit twee opties wanneer je 50 rode rozen bij ons bestelt. De eerste optie is om de rozen rechtstreeks via de kweker te laten bezorgen. Dit gebeurt per post. De verse rozen worden netjes verpakt en vervolgens op de post gedaan. Dankzij de track & trace code kun je je bestelling nauwkeurig volgen. Omdat de 50 rode rozen van de kweker per post naar de geadresseerde worden opgestuurd, kan de bezorging helaas vertraging oplopen. Wil je er zeker van zijn dat jouw geliefde jouw 50 rode rozen op tijd ontvangt? Kies dan voor bezorging door een lokale bloemist.

Persoonlijk overhandigd door een bloemist

De tweede optie is om de rozen door een lokale bloemist te laten bezorgen. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat jouw bloemen op het juiste moment overhandigd worden. De bloemist maakt een mooi boeket van de 50 rode rozen en zal deze persoonlijk op het gewenste moment komen overhandigen. Indien je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, is zelfs mogelijk om de bloemen dezelfde dag nog te laten bezorgen.

50 rode rozen met een persoonlijke boodschap of extraatje

Je kunt je 50 rode rozen gewoon zo bestellen, maar het is tevens een optie om een persoonlijke boodschap of extraatje toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje met daarop een lieve boodschap. Of wat dacht je van een doosje chocolaatjes of een zachte, schattige teddybeer? Geef tijdens het bestelproces aan welk extraatje je aan je bestelling toe wilt voegen en wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

50 rode rozen bestellen?

Wil je graag 50 rode rozen laten bezorgen? Dan ben je bij Regiobloemist aan het goede adres. Selecteer de rozen die je wilt bestellen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Vergeet niet om een persoonlijk kaartje of ander extraatje tijdens het bestelproces te selecteren mocht je deze toe willen voegen. Heb je nog vragen? Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en helpen je graag verder!