Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

70 Rode Rozen

Er is niemand waarbij het hart niet op hol slaat als er een bezorger voor diegene staat met een bos mooie rode rozen. Rode rozen geven mensen het gevoel dat ze geliefd zijn. Dat ze speciaal zijn en oprecht iets betekenen voor iemand. Wil je iemand een speciaal gevoel geven? Doe dat dan door middel van prachtige rode rozen. Deze grootbloemige rozen heten de ‘Red Naomi’. Deze soort roos heeft een vollere rode kleur en is dan ook meteen de meest gekweekte roos van Nederland, wie wil die nou niet in de woonkamer hebben staan?

Wanneer 70 rode rozen?

Wie wil jij verrassen met 70 grootbloemige rode rozen? Je moeder voor moederdag, je vriend omdat jullie vandaag vijf jaar samen zijn of toch je vrouw omdat jullie vandaag 70 jaar bij elkaar zijn? Het kan allemaal. Wat het nog leuker maakt is om zo’n mooie bos gewoon zomaar naar je geliefde te sturen. Niets is zeldzamer dan het verrassen van jouw geliefde met een prachtige bos rode rozen zonder dat er een specifieke reden of gelegenheid achter zit.

70 rode rozen en een kaartje

Maak jouw mooie rozen boeket nog specialer door een wenskaartje aan je bestelling toe te voegen. Schrijf een persoonlijke boodschap op het kaartje om de ontvanger nog net dat beetje extra liefde te geven dat ze verdienen.

70 rode rozen via de kweker

Dit prachtige boeket rozen komen direct van de kweker. De bloemen worden door de kweker met liefde verpakt en vervolgens per post opgestuurd. Je krijgt een track & trace code die ervoor zorgt dat je jouw bloemen kan blijven volgen tot ze bij de ontvanger zijn. Zo weet je zeker dat jouw prachtige bestelling goed en veilig wordt overgebracht. Goedkoop 90 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan zorgen de bezorgers ervoor dat jouw boeket de volgende dag al geleverd wordt. Doordat wij door heel Nederland bezorgen is geen stad te ver.

het is wel belangrijk om rekening te houden met eventuele drukke dagen. Bij drukte is het mogelijk dat jouw bestelling wat vertraging oploopt. 

70 rode rozen via de bloemist

Jouw liefdesgeschenk wordt door een bloemist geschikt en vervolgens persoonlijk bezorgd bij jouw grote liefde. Hierdoor verschilt de prijs dan ook met die van de 70 rode rozen van de kweker. Doordat de bloemen persoonlijk worden overhandig maakt dat de ervaring voor de ontvanger nog mooier dan die al is.

Wanneer wordt het bezorgd? 

Jouw boeket kan vandaag nog bij de ontvanger in huis staan. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, worden de bloemen vandaag nog bij jouw geliefde voor de deur bezorgd.

Verzorging 70 rode rozen

Als je 70 rode rozen bestelt wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk blijven stralen. Het is tenslotte een blijk van liefde en waardering die je langdurig wilt onderhouden. Daarom hebben we een paar verzorgingstips voor je hieronder op een rijtje gezet. 

  • Zorg voor een passende schone vaas. Mocht je geen schone vaas hebben, maak hem dan schoon met een druppeltje chloor. Dit houdt bacteriën tegen.
  • Het beste is om van elke steel ongeveer 2 cm af te snijden. Doe dit schuin. dat zorgt voor het beste resultaat.
  • Vul de vaas met schoon en vers water.
  • Bij onze rozen ontvang je altijd een zakje chrysal. Zorg ervoor dat je de inhoud van dit zakje in de vaas doet.
  • Roer het water en de chrysal goed door elkaar. 
  • Doe de bloemen in de vaas en geniet!