Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

90 Rode Rozen

Zeg het met een rode roos! Toon al jouw liefde alleen maar door een enorme bos prachtige rozen te laten bezorgen bij de persoon die volgens jou heel veel liefde verdient. De roos is al miljoenen jaren oud. Er zijn duizenden verschillende soorten rozen. te veel om op te noemen dus. Echter blijft de standaard en simpele mooie rode roos altijd de meest bekende bloem. Zo zijn onze rode rozen de ‘Red Naomi’ rozen. Dit is een premium roos en ook nog eens de meest gekweekte roos in Nederland.

Wanneer 90 rode rozen bestellen?

De rode roos is de meest verkochte bloem tijdens Valentijnsdag, maar dat betekent niet dat je tot 14 februari moet wachten om die ene speciale persoon te verrassen met een schitterend boeket. Rode rozen hebben geen einddatum. Met 90 rode rozen zit je 365 dagen per jaar goed.

90 rode rozen bestellen met kaartje

Maak jouw 90 rode rozen verrassing compleet met een persoonlijke boodschap. Zet er wat moois op en laat jouw liefde doorstralen door het kaartje. Mocht je niet veel woorden nodig hebben om jouw liefde te bezegelen is een simpele ‘X’ natuurlijk ook al genoeg.

Red Naomi

De mooiste versie van de rode roos zal toch echt de Red Naomi blijven. Deze grootbloemige roos is de meest gekweekte roos van Nederland. Niet zo gek als je ziet hoe mooi de donkerrode gloed op de bloem straalt. 

90 rode rozen van de kweker

De rozen die je bestelt via de kweker worden door de kweker zelf vers verpakt en verstuurd. Omdat ze door de kweker worden verstuurd wordt dat gedaan via de post. Bij jouw bestelling van de rozen ontvang je een track & trace code die ervoor zorgt dat jij jouw rozen kan blijven volgen tot ze bij de ontvanger zijn. Goedkoop 90 rode rozen bestellen? Bestel de rozen dan via de kweker.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan heeft jouw geliefde de volgende dag al het prachtige boeket van 90 rozen in huis. Wij bezorgen door heel Nederland dit zorgt ervoor dat je rozen alle kanten op kunnen die je maar wilt. 

Door eventuele drukke periodes is het altijd mogelijk dat jouw bestelling een lichte vertraging oploopt. Houd hier rekening mee als je jouw 90 rode rozen bestelt.

90 rode rozen van de bloemist

Jouw prachtboeket wordt persoonlijk door een van onze lokale bloemisten bezorgd. Dit zorgt er dus ook voor dat de prijs wat afwijkt van de prijs van de 90 rode rozen van de kweker. De bloemen worden persoonlijk bezorgd bij de ontvanger. Zo krijgt de ontvanger net dat beetje extra liefde helemaal thuisbezorgd. 

Wanneer wordt het bezorgd? 

Wil je dat jouw boeket vandaag nog wordt bezorgd bij de ontvanger? Dat kan! bestel dan vandaag voor 14.00 uur en we staan vandaag bij de ontvanger voor de deur met een prachtige bos van 90 rode rozen.

Verzorging 90 rode rozen

Als je 90 rode rozen bestelt is het uiteraard de bedoeling dat ze lang mooi blijven. Wij geven zeven dagen versgarantie. Natuurlijk wil je dat de bloemen langer staan dan dat, maar dat betekent wel dat je daar zelf ook nog iets voor moet doen. Om je te helpen met het goed verzorgen van de 90 rode rozen hebben we wat verzorgingstips voor je op een rijtje gezet.

  • Zorg voor een mooie vaas die past bij jouw 90 rode rozen. Zorg dat je de vaas goed schoonmaakt. Het schoonmaken van de vaas kan je het beste doen door middel van een klein druppeltje chloor. 
  • Snij van elke roos 2 cm  schuin van de steel af. 
  • Vul de vaas met vers lauw water, dat vinden de rozen het lekkerst.
  • Voeg het bijgevoegde zakje chrysal toe aan het water.
  • Roer het water en chrysal een tijdje door elkaar.
  • Doe de 90 rode rozen in jouw mooie vaas en geniet ervan!