Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Via een rouwboeket breng je de laatste groet. Naast een mooi rouwboeket in de kleur wit, hebben we ook mooie klassieke en elegante rouwboeketten met felle of zachte kleuren. Onderstaande rouwboeketten worden opgemaakt door een professionele bloemist en wordt met zorg gemaakt. Wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op tijd op de juiste plek is.

Assortiment rouwboeket

Rouwboeket met lint

Bij een rouwboeket hoort meestal een mooi lint met daarop tekst bedrukt. Bij Regiobloemist is het mogelijk om zelf uw tekst te maken en te laten printen op een lint. Het lint wordt dan netjes aan het rouwboeket gemaakt en netjes neergezet zodat het goed leesbaar is.

Goedkoop rouwboeket

Vaak zijn rouwboeketten prijzig, maar bij Regiobloemist hebben we ook goedkopere rouwboektten. Eigenlijk voor ieder wat wils. Maar bij Regiobloemist is het ook mogelijk om meer dan alleen rouwboeketten te bestellen, we bieden een ruimassortiment schitterende rouwbloemen voor waardig afscheid. In ons assortiment hebben we ook rouwstukken voor op de kist.

Heeft u vragen over een rouwboeket bestellen?

Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket of het bezorgen van rouwwerk in Nederland? Neem vrijblijvend even contact op, we helpen u graag bij elk vraagstuk. U kunt ons bereiken via mail: info@regiobloemist.nl maar ook gewoon via de telefoon: 085 303 4247. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat ook graag.

Zorg er a.u.b. altijd voor dat u bij een rouwboeket zoveel mogelijk informatie geeft. Denk hierbij aan de datum en tijdstip van de dienst en naam overleden persoon. Dit kunt u invoeren bij uw bestelling.