Rouwboeket bestellen en bezorgen

Laat een mooi rouwboeket bezorgen als laatste groet. Naast een mooi rouwboeket in de kleur wit, hebben we ook mooie klassieke en elegante rouwboeketten met felle of zachte kleuren. Bestel een van de onderstaande rouwboeketten. Deze worden opgemaakt door een professionele bloemist. Wij zorgen ervoor dat uw rouwbloemen op tijd op de juiste plek is.

Zo besteld u een rouwboeket

Zorg dat u tijdens het bestellen van een rouwboeket zoveel mogelijk informatie geeft. Denk hierbij aan de locatie waar u het rouwboeket wilt laten bezorgen. Bij de overledenen thuis of dient het rouwstuk tijdens de uitvaart in de Kerk, crematorium of het rouwcentra aanwezig te zijn. Kies de juiste bezorgdatum en geef het tijdstip van de dienst op. Ook belangrijk dat u de naam van de overleden vermeld. Dit kunt u invoeren bij uw bestelling als opmerking voor bloemist.

Bekijk ook onze rouwkransen, rouwarrangementen en sympathie boeketten.


Populaire rouwboeketten

Rouwboeket met lint

Bij een rouwboeket hoort meestal een mooi lint met daarop tekst bedrukt. Bij Regiobloemist is het mogelijk om zelf uw tekst te maken en te laten printen op een lint. Het lint wordt dan netjes aan het rouwboeket gemaakt en netjes neergezet zodat het goed leesbaar is. ALs u een leuk boeket heeft uitgekozen, kunt u deze bestellen via de bestel knop. Na het bestellen krijgt je de mogelijkheid om een lint toe te voegen aan je bestelling. Een lint kost € 15,- en de tekst voorop het lint kunt u invullen tijdens het bestellen als kaarttekst / linttekst. Aan elk rouwboeket kunt u een lint toevoegen bij uw bestelling.

Goedkoop rouwboeket laten bezorgen

Vaak zijn rouwboeketten prijzig, maar bij Regiobloemist hebben we ook goedkopere rouwboektten. Eigenlijk voor ieder wat wils. Maar bij Regiobloemist is het ook mogelijk om meer dan alleen rouwboeketten te bestellen, we bieden een ruimassortiment schitterende rouwbloemen voor waardig afscheid. In ons assortiment hebben we ook rouwstukken voor op de kist.

Heeft u vragen over een rouwboeket bestellen?

Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket of het bezorgen van rouwwerk in Nederland? Neem vrijblijvend even contact op, we helpen u graag bij elk vraagstuk. U kunt ons bereiken via mail: info@regiobloemist.nl maar ook gewoon via de telefoon: 085 303 4247. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat ook graag.

Bekijk ook onze rouwkransen, rouwarrangementen en sympathie boeketten.