Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Laat een mooi rouwboeket bezorgen als laatste groet. Naast een mooi rouwboeket in de kleur wit, hebben we ook mooie klassieke en elegante rouwboeketten met felle of zachte kleuren. Bestel een van de onderstaande rouwboeketten. Deze worden opgemaakt door een professionele bloemist. Wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op tijd op de juiste plek is.

Wat is belangrijk als u een rouwboeket besteld?

Zorg er a.u.b. altijd voor dat u tijdens het bestellen van een rouwboeket zoveel mogelijk informatie geeft. Denk hierbij aan de locatie waar u het rouwboeket bezorgt wilt hebben. Bij de mensen thuis of liever tijdens de uitvaart in de Kerk, crematorium of het rouwcentra. Kies de juiste bezorgdatum en geef het tijdstip van de dienst aan. Ook belangrijk dat u de naam van de overleden persoon vermeld. Dit kunt u invoeren bij uw bestelling als opmerking voor bloemist.


Top 15 meest bestelde rouwboeket

Rouwboeket met lint

Bij een rouwboeket hoort meestal een mooi lint met daarop tekst bedrukt. Bij Regiobloemist is het mogelijk om zelf uw tekst te maken en te laten printen op een lint. Het lint wordt dan netjes aan het rouwboeket gemaakt en netjes neergezet zodat het goed leesbaar is.

Goedkoop rouwboeket

Vaak zijn rouwboeketten prijzig, maar bij Regiobloemist hebben we ook goedkopere rouwboektten. Eigenlijk voor ieder wat wils. Maar bij Regiobloemist is het ook mogelijk om meer dan alleen rouwboeketten te bestellen, we bieden een ruimassortiment schitterende rouwbloemen voor waardig afscheid. In ons assortiment hebben we ook rouwstukken voor op de kist.

Heeft u vragen over een rouwboeket bestellen?

Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket of het bezorgen van rouwwerk in Nederland? Neem vrijblijvend even contact op, we helpen u graag bij elk vraagstuk. U kunt ons bereiken via mail: info@regiobloemist.nl maar ook gewoon via de telefoon: 085 303 4247. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat ook graag.