Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Rouwboeket bestellen

Laat een mooi rouwboeket bezorgen als laatste groet. Wij bezorgen uw rouwstuk in elke plaats in Nederland. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dan bezorgen wij dezelfde dag nog. Op zaterdag voor 12:00 uur besteld, dan kunnen we nog op zaterdag bezorgen.

Naast een mooi wit rouwstuk, witte rozen of witte biederemeier, hebben we ook schitterende klassieke en elegante rouwbloemen met felle of zachte kleuren. Bestel een van de onderstaande rouwboeketten. Deze worden opgemaakt door een professionele bloemist. Wij zorgen ervoor dat uw rouwbloemen op tijd op de juiste plek is. Wij werken via de lokale bloemisten, dus altijd hand gebonden door een professional.

Welke informatie geeft u door bij het bestellen van rouwwerk?

Zorg dat u tijdens het bestellen van een rouwboeket zoveel mogelijk informatie geeft. Denk hierbij aan de locatie waar u het boeket wilt laten bezorgen. Bij de overledenen thuis of dient het rouwstuk tijdens de uitvaart in de Kerk, crematorium of het rouwcentra aanwezig te zijn. Kies de juiste bezorgdatum en geef het tijdstip van de dienst op. Ook belangrijk dat u de naam van de overleden vermeld. Dit kunt u invoeren bij uw bestelling als opmerking voor bloemist.

Rouwboeket met lint

Bij een rouwboeket hoort meestal een mooi lint met daarop tekst bedrukt. Bij Regiobloemist is het mogelijk om zelf uw tekst te maken en te laten printen op een lint. Het lint wordt dan netjes aan het rouwboeket gemaakt en netjes neergezet zodat het goed leesbaar is. ALs u een leuk boeket heeft uitgekozen, kunt u deze bestellen via de bestel knop. Na het bestellen krijgt je de mogelijkheid om een lint toe te voegen aan je bestelling. Een lint kost € 15,- en de tekst voorop het lint kunt u invullen tijdens het bestellen als kaarttekst / linttekst. Aan elk rouwboeket kunt u een lint toevoegen bij uw bestelling.

Schitterend rouwarrangement maar betaalbaar

Vaak zijn rouwboeketten prijzig. Bij Regiobloemist hebben we ook betaalbare rouwboekt of biedermeier. Eigenlijk voor ieder wat wils. Maar bij Regiobloemist is het ook mogelijk om meer dan alleen rouwboeketten te bestellen, we bieden een ruimassortiment schitterende rouwbloemen voor waardig afscheid. In ons assortiment hebben we zelfs rouwstukken voor op de kist.

U kunt alles vragen over rouwbloemen, zijn staan voor u klaar!

Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket of het bezorgen van rouwwerk in Nederland? Neem vrijblijvend even contact op, we helpen u graag bij elk vraagstuk. U kunt ons bereiken via mail: info@regiobloemist.nl. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat ook graag.

Bekijk ook onze rouwkransen, rouwarrangementen en sympathie boeketten.