Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Rouwboeket hart

Bij Regiobloemist kun je een rouwboeket in de vorm van een hart bestellen. Dit is een prachtige manier om jouw liefde en respect te tonen voor de overledene. Een mooi wit of rood rouwstuk in de vorm van een hart geeft een speciale lading aan jouw steunbetuiging. Het rouwboeket zal door onze lokale bloemist speciaal voor jou worden vervaardigd. De mooiste bloemen worden hier in verwerkt en het rouwstuk wordt bezorgd op jouw gewenste locatie.

Je kunt bij ons veel meer rouwstukken krijgen dan de hartvormige rouwstukken. Hiervoor kijk je bij de rouwarrangementen, rouwboeketten, condoleance boeketten en rouwkransen. Kun je ook hier niets vinden wat naar jouw wens is? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor jou een compleet maatwerk rouwstuk maken. Je neemt contact met ons op via ons contactformulier.

Rouwbloemen zijn natuurproducten

Ook rouwbloemen zijn en blijven een natuurproduct. Aangezien de lokale bloemist altijd het rouwstuk namaakt van de foto op onze website, kan het zijn dat deze enigszins afwijkend is van de foto. De bloemist zal uiteraard altijd zijn best doen om het boeket een op een na te maken maar hij doet dit met beschikbare bloemen.

Wij werken met meer dan 500 lokale bloemisten door heel Nederland. Hierdoor kun je door heel Nederland bloemen laten bezorgen. Onze lokale bloemisten kennen de omgeving zeer goed. Jouw bestelling kan dus op elke plek mogelijk bezorgd worden. Indien in de rouwkaart staat dat bloemen in een crematorium, aula, kerk of ziekenhuis bezorgd kunnen worden, is dat voor onze bloemisten geen enkel probleem.

Voor 14 uur besteld, vandaag in huis

Als je een bestelling bij ons plaatst, zullen wij deze zo snel mogelijk bezorgen. Indien je de bestelling voor 14 uur plaatst, kan het boeket nog dezelfde dag bezorgd worden. Bestel je na 14 uur? Dan schuift de bezorging door naar de volgende dag. Wij geven altijd een versgarantie van zeven dagen op de boeketten die jij bij ons bestelt.

Plaats direct een bestelling

Bestel gelijk een hartvormig rouwboeket. Dit doe je zeer eenvoudig via onze website. Tevens kun je hier nog een lint aan toevoegen. Tijdens het bestelproces zie je deze optie in de tweede stap. De tekst die je invoert bij de kaarttekst, zal dan op het lint gedrukt worden. Hiermee maak je het boeket net wat persoonlijker en specialer. Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker verder op onze website. Wij hebben een zeer breed assortiment aan rouwboeketten.