Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Tulpen bestellen

Tulpen zijn Nederlands trots! Het zijn misschien wel de bekendste bloemen van Nederland en daarom mogen ze uiteraard niet ontbreken in onze webshop. Het leuke aan een tulpen boeket is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren en dat ze altijd een ruimte opfleuren. Bekijk snel ons aanbod tulpen en plaats vandaag nog je bestelling. Bestel tulpen vandaag nog en laat je tulpen bezorgen waar jij wilt in Nederland!

Leverbaarheid:
Tulpen zijn helaas momenteel niet leverbaar. Het seizoen voor Tulpen is begin van het jaar t/m eind April.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we melden wanneer er weer tulpen zijn.

Tulpen kopen

Tulpen zijn seizoensbloemen en daarom zijn ze maar een beperkte tijd verkrijgbaar. Over het algemeen geldt dat je tulpen in de eerste maanden van het jaar kan krijgen. Superleuk om te kopen voor jezelf, maar tulpen zijn ook zeker leuk om cadeau te geven. Voor een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of zomaar: er is altijd wel een passende gelegenheid. Kies je voor geel, rood, wit, paars, oranje? De keuze is reuze!

Tulpen boeketten met een bepaalde kleur hebben, net als rozen, ook een betekenis. Koop daarom tulpen met een betekenis op de juiste kleur:

  • Rode tulpen | Boeket rode tulpen staat voor ware liefde en vriendschap.
  • Gele tulpen | Boeket gele tulpen staat voor vrolijkheid en warmte.
  • Roze tulpen | Boeket roze tulpen staat voor geluk en zacht aardig.
  • Witte tulpen | Boeket witte tulpen staat voor puur en onschuldig.
  • Gemengde tulpen | Boeket gemengde tulpen staat voor elegantie.

Voeg een kaartje toe

Wil je iemand verrassen met een prachtig boeket tulpen? Dan raden we je aan om een gratis kaartje toe te voegen aan je bestelling. Hier kun je een leuke wens op schrijven, zodat je de ontvanger nog meer verrast en dat diegene ook weet wie de tulpen heeft verzonden. Denk goed na over de boodschap die je op het kaartje wilt schrijven.

Cadeau toevoegen

Naast dat je een kaartje kunt toevoegen aan de tulpen, kun je ook een leuk cadeau aan het boeketje tulpen toevoegen. Van een chocoladebox en fles wijn tot aan een ballon: er zijn heel veel mogelijkheden. Weet jij al hoe je de ontvanger gaat verrassen?

Topkwaliteit

De bloemen die je bij ons koopt, worden altijd vers bij je geleverd. Wij hebben een vers garantie van zeven dagen. Zo weet je altijd zeker dat de tulpen lang mooi op de vaas blijven staan.

Bestel nu online tulpen

Neem snel een kijkje tussen ons aanbod met tulpen en plaats je bestelling. Heb je de bestelling geplaatst? Dan doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zo weet je zeker dat jij of iemand die je wilt verrassen, de tulpen nog op korte termijn in huis heeft!