Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Tulpen bestellen

Tulpen zijn Nederlands trots! Het zijn misschien wel de bekendste bloemen van Nederland en daarom mogen ze niet ontbreken in onze webshop. Het leuke aan een tulpenboeket is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren en dat ze altijd een ruimte opfleuren. Bekijk snel ons aanbod tulpen en plaats vandaag nog je bestelling. Bestel tulpen vandaag nog en laat je tulpen door ons bezorgen.

Het tulpenseizoen is helaas over. De tulpen zijn er weer rond December t/m eind April. Bekijk favoriete producten via onze homepage, elke dag verversen we de producten op basis van de meest bestelde producten.

Tulpen

De tulp is met de tijd een soort Nederlands symbool geworden. Mensen komen naar ons koude kikkerlandje om onze prachtige tulpen te kunnen bekijken. Nederland is dan ook de beste plek om jouw tulpen in te slaan.

Tulpen zijn seizoensbloemen en daarom zijn ze maar een beperkte tijd verkrijgbaar. Tulpen zijn verkrijgbaar in januari, februari en maart.

Bloemen bezorgen

Tulpen kopen

Neem snel een kijkje tussen ons aanbod met tulpen en plaats je bestelling. Heb je de bestelling geplaatst?

Dan doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zo weet je zeker dat jij of iemand die je wilt verrassen, de tulpen nog op korte termijn in huis heeft!

Hoe kun je tulpen kopen?

 • Maak je keuze uit ons ruime assortiment tulpen
 • Klik op de roze bestelknop
 • Kies eventueel een extra cadeau om toe te voegen bij de tulpen
 • Plaats de bestelling in 3 eenvoudige stappen

Onze tulpensoorten

Elk jaar worden er in Nederland ongeveer twee miljard tulpen geproduceerd. Van al deze tulpen zijn de volgende tulpen de meest bekende soorten.

 • Enkele tulp: De meest bekende en populaire tulp die er is. De standaard enkele tulp. Met enkele bladeren en in zo goed als alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.
 • Dubbele tulp: Wanneer je deze tulpensoort vergelijkt met de enkele tulp, heeft deze veel meer bladeren. Daarnaast lijkt de bloem heel erg op een pioen. Mooi en speciaal.
 • Parkiettulp of papegaai tulp: Dit is toch echt wel de ‘eyecatcher’ van de tulpen. Door de verschillende kleuren bladeren onderscheidt deze tulp zich veruit van andere soorten. De bladeren hebben niet alleen verschillende kleuren, maar ook een kartelrand.
 • Gefranjerde tulpen: Net als de hierboven genoemde parkiettulp is ook de gefranjerde tulp een bijzonder exemplaar. Met de prachtige felle kleuren en de kartelrand is de tulp ook echt een bloem waar je enthousiast van kan worden.

Tulpen geven als cadeau

Tulpen geven als cadeau is door de populariteit natuurlijk altijd een goed idee. Echter kun je het geven van een tulp nog specialer maken door het toevoegen van een speciale boodschap.

Tijdens het bestellen van de tulp kun je er voor kiezen een persoonlijke boodschap toe te voegen voor de ontvanger. Laat degene weten waarom hij of zij deze prachtige bloemen verdient en maak hun dag nog mooier. Voeg desnoods nog een lekkere fles wijn toe aan jouw bestelling. Lekkerder wordt het dan echt niet!

Bloemen bezorgen

Dubbele gemengde tulpen met chocolade

Weet je niet welke tulpen je het beste cadeau kunt doen? Of kun je niet kiezen uit alle mogelijke kleuren? Kies dan voor een mooi dubbel gemengd tulpenboeket. Door het gekleurde boeket zit er altijd wel een kleur tussen waar de ontvanger van zal stralen. Fleur nu de ontvanger op en bestel jouw gemengde tulpen boeket gemakkelijk en snel online.Voeg heerlijke chocolade toe aan je bestelling om het helemaal af te maken.

Rode tulpen met hart

Op zoek naar de perfecte manier om iemand een hart onder de riem te steken. Dat kan perfect met onze rode tulpen met hart. Niet alleen is dit een mooi en romantisch cadeau. Het is ook een teken dat je aan iemand denkt en er voor diegene bent als ze je nodig hebben.

Gemengde tulpen met vaas

Bezorg de belangrijke mensen in jouw omgeving een prachtig boeket met gemengde tulpen. Kies ervoor om een vaas toe te voegen aan je bestelling. De vaas en de tulpen worden zorgvuldig bij de ontvanger thuisbezorgd.

Tulpen met bol

Wil je tulpen die lekker lang mooi en goed blijven? Dan zijn de tulpen met bol de beste keus voor jou. Wanneer de tulpen in een vaas staan kun je de tulpenbollen nog goed zien. Uit elke tulpenbol kunnen ongeveer drie tulpen groeien.

Verschillende tulpen kleuren betekenis

Tulpen boeketten met een bepaalde kleur hebben, net als rozen, ook een betekenis. Koop daarom tulpen met een betekenis op de juiste kleur. Zo zorg je er niet alleen voor dat je iemand een prachtig boeket tulpen laat ontvangen, maar zorg je er ook voor dat diegene de juiste boodschap krijgt.

 • Rode tulpen | Boeket rode tulpen staat voor ware liefde en vriendschap.
 • Gele tulpen | Boeket gele tulpen staat voor vrolijkheid en warmte.
 • Roze tulpen | Boeket roze tulpen staat voor geluk en zachtaardig.
 • Witte tulpen | Boeket witte tulpen staat voor puur en onschuldig.
 • Gemengde tulpen | Boeket gemengde tulpen staat voor elegantie.
Bloemen bezorgen

Duurzaam tulpen bezorgen

Tulpen bezorgen via regiobloemist is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens heel snel. Daarnaast kun je zelf kiezen op welke datum jij de tulpen wilt laten bezorgen. Ook krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzame bezorging. Wanneer je namelijk kiest voor een avondbezorging, zullen de tulpen via het Go Green bezorgsysteem vanuit de kweker worden bezorgd. Zo komen de tulpen niet alleen direct van de kweker vandaan, maar werk je met jouw bestelling ook nog eens mee aan een groenere wereld. Op het moment dat je de bloemen op een willekeurig tijdstip laat bezorgen, zullen de bezorgers van de lokale bloemist jouw bestelling met de grootste zorg bezorgen. Naar aanleiding van de bezorging zul je dan ook een bezorgbevestiging van ons ontvangen.

Groot aantal tulpen bestellen

Wil je een groot aantal tulpen bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op via info@regiobloemist.nl. Via deze weg zullen we jouw order zo goed mogelijk proberen te verzorgen.

Tulpen verzorgen

Voordat je de tulpen in een mooie vaas zet is het belangrijk om eerst ongeveer 1 tot 1,5 cm van de steel schuin af te snijden. Hierdoor kunnen de tulpen makkelijker water opnemen. Op deze manier kunnen de tulpen beter op kracht komen en zichzelf goed herstellen. Verder is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de vaas minimaal voor een derde gevuld is met water.

Zet de tulpen niet op een plek waar de zon heftig op schijnt. Wanneer je dat wel doet zorgt dat ervoor dat de tulpen snel lelijk zullen worden en gaan hangen. Zet de tulpen ook niet naast een fruitmand, hierdoor zullen ze ook sneller gaan hangen.

Tulpen groeien enorm snel. Zorg er daarom voor dat je de tulpen, wanneer ze te lang worden, goed knipt. Knip een stuk van de steel recht af en prik een gaatje in de steel net onder de bloem. Dit weerhoudt de bloem van groeien en zorgt ervoor dat ze niet snel zullen gaan hangen.

Bloemen bezorgen

Houdbaarheid

De houdbaarheid van tulpen heeft voornamelijk te maken met hoe je ze verzorgd. Wanneer je tulpen niet goed verzorgd zijn er momenten dat ze maar vijf dagen meegaan. Wanneer je ze wel goed verzorgd, op de manier die hierboven staat beschreven, kunnen ze twee keer zo lang mee gaan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een boeket tulpen?

Een boeket tulpen verkopen wij al vanaf €16,95.

Op welke dagen bezorgen jullie de tulpen?

De tulpen worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd. Bestel op werkdagen voor 14:00 uur en wij bezorgen vandaag nog de tulpen.

Hoeveel tulpen zitten er in een boeket?

Wij proberen bij onze boeketten altijd aan te geven hoeveel tulpen er in dat boeket zullen zitten. Dit is namelijk per boeket anders. Ook kun je kiezen of je een klein, middel of groot boeket wilt. Hier hangt ook weer de hoeveelheid tulpen vanaf.