Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen voor de verjaardag van een kind

Niet alleen volwassenen, ook kinderen kun je een bos bloemen voor hun verjaardag sturen. Kun je onverhoopt niet bij de verjaardag zijn? Dat is geen probleem. Wij zorgen er voor dat je laat zien dat je toch aan hem of haar denkt met een prachtige bos bloemen. Deze wordt gewoon bij de jarige thuis afgeleverd dus het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling plaatsen. Wij regelen de rest.

Je kunt op onze website een prachtige bos bloemen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig kleurrijk boeket of een geweldig seizoensboeket. Hiermee bezorg je een cadeau met emotie en zorg je ervoor dat de jarige weet dat je aan hem of haar denkt. Kies gelijk een prachtig boeket van onze website en bestel deze direct.

Iets extra’s bij het verjaardagsboeket

Enkel een bos bloemen bezorgen is natuurlijk al een mooi gebaar, maar je kunt via onze website ook extra’s bij bestellen. Hierbij kun je denken aan een beer, een doos chocolade of een leuke ballon. In het bestelproces zie je de optie om een presentje toe te voegen. Wij zullen dit extra cadeau tegelijkertijd met de bloemen bezorgen.

Boeket gemaakt door lokale bloemist

Wij werken samen met lokale bloemisten in heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar jij bent en waar de ontvanger zich bevindt, het boeket zal altijd juist bezorgd worden. De bestelling wordt doorgestuurd naar de lokale bloemist, die het boeket van de foto zal namaken. Houd er wel altijd rekening mee dat het om een natuurproduct gaat. Het uiteindelijke boeket kan dus iets afwijken van de foto. Wel geven wij altijd een versgarantie van zeven dagen op al onze boeketten.

Doordat wij met lokale bloemisten werken, kennen de bezorgers de regio ook als geen ander. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat het boeket netjes op tijd bij de ontvanger afgeleverd wordt.

Plaats gelijk een bestelling

Als je jouw bestelling voor 14 uur plaatst, zal deze dezelfde dag nog bezorgd worden. Is het al na 14 uur? Geen zorgen, de bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Zo weet je zeker dat het boeket altijd op tijd aan zal komen.

Heb je vragen of is er iets mis gegaan? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Geef hierbij altijd het bestelnummer aan, indien je deze hebt. Wij kunnen dan zorgen voor een snelle afhandeling.