Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen voor de verjaardag van een man

Ook een man wens je een fijne verjaardag met een prachtige bos bloemen. Vooral als je er niet persoonlijk bij kunt zijn, laat je door middel van een boeket toch zien dat je aan hem denkt. Kies een prachtige bos bloemen op onze website en laat deze bij de jarige job thuis bezorgen. Zo laat je zien dat je aan hem denkt en wordt de toch al speciale dag nog net iets specialer.

Je kunt op onze website diverse bloemen voor een verjaardag bestellen. Je kunt uiteraard kiezen voor een bos rode rozen, maar wat denk je van een prachtig veldboeket? De ontvanger van de bloemen zal deze ook prachtig vinden. Bestel direct in drie zeer eenvoudige stappen het boeket naar jouw wens. Dan wordt deze mogelijk vandaag nog bezorgd.

Geef iets extra’s bij de bloemen

Je kunt uiteraard enkel bloemen als felicitatie sturen maar een extra cadeau er bij is natuurlijk altijd leuk. Je kunt bij ons ook kiezen om een heerlijke fles wijn, een lekkere doos chocolade of een mooie vaas mee te sturen. In het bestelproces kun je een extra presentje toevoegen aan de bestelling. Deze zal dan tegelijkertijd met de bloemen bezorgd worden.

Bloemen laten bezorgen met Regiobloemist

Als je er voor kiest om via onze website een bos bloemen te bestellen, sturen wij de bestelling door naar een lokale bloemist. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Wij werken met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland, dus je kunt de bloemen overal laten bezorgen.

Omdat de lokale bloemist het boeket na moet maken van de foto, kan het zijn dat het uiteindelijke boeket enigszins afwijkt. Bloemen blijven een natuurproduct, waardoor er afwijkingen kunnen zijn. Uiteraard zal de bloemist altijd het boeket zo goed mogelijk namaken met de beschikbare bloemen. Wij geven altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten.

Bestel direct bloemen!

Wil je een man feliciteren met zijn verjaardag? Bestel dan direct een prachtige bos bloemen via onze website. Heb je op deze pagina niet gevonden wat je wenst? Kijk dan zeker even verder, ons assortiment is zeer breed. Indien je de bestelling voor 14 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Bestellingen die na 14 uur geplaatst worden, worden morgen bezorgd.

Is er iets fout gegaan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet het ordernummer mee te sturen voor een snelle afhandeling.