Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Verras haar met geweldige bloemen

Er is niets wat een vrouw mooier vindt dan een prachtige bos bloemen op haar verjaardag. Kun je er niet bij zijn op haar verjaardag? Dat is natuurlijk minder leuk. Om het toch nog net wat specialer te maken en om te laten zien dat je aan haar denkt, bestel je een prachtige bos bloemen bij Regiobloemist. Wat denk je van een bos rode rozen of een schitterend kleurrijk boeket? Je kunt het allemaal bestellen en laten bezorgen via onze website.

Indien je op deze pagina niet het boeket kunt vinden wat jij wenst, raden wij je aan om zeker even verder te kijken op onze website. Wij bieden een zeer divers assortiment aan bloemen aan. Hier kun je ongetwijfeld een bos bloemen tussen vinden dat naar jouw wens is. Bestel je voor 14 uur? Dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Heerlijke fles wijn bij de bloemen

Als je via onze website bestelt, heb je altijd de mogelijkheid om er iets extra’s bij te doen. Wat denk je van een heerlijke fles wijn? Mocht de ontvanger niet van wijn houden, maar je wilt er toch graag iets extra’s bij geven, kun je ook kiezen voor een prachtige vaas of een doos chocolade. Een presentje toevoegen doe je in het bestelproces.

Met dit extra cadeau laat je aan de ontvanger van de bloemen zien dat je aan haar denkt op haar verjaardag. Dit is wel zo fijn als je er zelf niet bij aanwezig kunt zijn, omdat je bijvoorbeeld aan de andere kant van het land zit. Wij werken met meer dan 500 lokale bloemisten die voor jou het boeket maken en bezorgen.

Meer dan 500 lokale bloemisten

Doordat wij met meer dan 500 lokale bloemisten werken, kun je door het hele land bloemen laten bezorgen. Jouw bestelling wordt doorgestuurd naar een bloemist dicht bij het afleveradres. De bloemist maakt het boeket en zal deze bezorgen. Houd er rekening mee dat bloemen een natuurproduct zijn. Het boeket kan dus enigszins afwijken van de foto. Wel geven wij altijd zeven dagen versgarantie op de bloemen.

Onze bloemisten bezorgen bloemen van maandag t/m zaterdag. En bij speciale dagen bezorgen ze ook bijvoorbeeld moederdag bloemen op zondag.

Bestel direct!

Plaats vandaag nog een bestelling voor snelle aflevering. Indien je voor 14 uur bestelt, komt de bestelling dezelfde dag nog aan. Plaats je de bestelling na 14 uur, wordt deze de volgende dag bezorgd. Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker even verder op onze website.