Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen met chocolade of wijn

Wil je aan iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Bloemen maken het verschil. Hoe leuk is het om ook iets extra’s toe te voegen aan je boeket? Bij Regiobloemist kun je bij vrijwel elk boeket een heerlijke fles wijn of een doosje chocolade bij bestellen. Als je op elk willekeurig boeket op bestellen klikt, dan krijg je altijd de optie om een bijpassende leuke artikelen toe te voegen. Hieronder hebben we alvast wat gecombineerd, maar zoals je kunt lezen kan dat dus bij elk ander boeket ook.

Elk seizoen weer andere cadeausets

Ons aanbod wisselt voortdurend. Dit heeft ermee te maken dat bloemen seizoensproducten zijn. Zo bloeit bijvoorbeeld de zonnebloem in de zomer, terwijl tulpen juist in de winter en het voorjaar in bloei staan. Daarom wisselt het per cadeauset welke bloemen we dan aanbieden. Natuurlijk bieden we je altijd een ruime keuze, zodat je altijd wel een boeket bloemen vindt met een cadeau waar de ontvanger helemaal blij van wordt.

Voor diverse gelegenheden

De cadeausets die wij aanbieden zijn geschikt om te geven voor diverse gelegenheden. Of er nou iemand jarig is, geslaagd is of je iemand sterkte wilt wensen: er is altijd wel een boeket met een cadeau die past bij de gelegenheid waarvoor jij er één nodig hebt.

Een leuke boodschap toevoegen

Wanneer je een cadeauset stuurt naar een ontvanger bieden wij de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan je set. Hier kan je een leuke boodschap aan toevoegen. Zo weet de ontvanger gelijk dat je aan hem of haar denkt. Wel zo fijn, nietwaar?!

Meer weten over onze cadeausets?

Als je een geel boeket wilt bestellen dan zorgen wij er altijd voor dat we deze snel leveren. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je graag wilt dat het boeket op een speciale dag geleverd wordt. Denk bijvoorbeeld op een verjaardag van de ontvanger of een ander feestelijk moment. Je kan altijd de gewenste datum selecteren in het overzicht. Heb je nou nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.