Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Goede doel

Ben je maatschappelijk goed onderlegd? Regiobloemist maakt het mogelijk om gratis een goed doel te steunen. Ieder kwartaal dragen wij per verkocht (goede doelen) boeket €1,50 af aan de instantie die door jou gekozen is. Zo kost het je niets extra’s en lever je toch een bijdrage aan een goed doel! Dat is toch fantastisch?

De Regiobloemist werkt samen met slechts enkele, maar belangrijke goede doelen. Dus wil je gratis een goed doel steunen en jouw steentje bijdragen aan een betere wereld? Kies dan een boeket uit de onderstaande lijst en beloon jezelf of iemand anders!

Stichting Hulphond Nederland

Stichting Hulphond Nederland is één van de partijen waar Regiobloemist een samenwerking mee heeft. Dit goede doel zet zich in voor mindervaliden die niet in staat zijn om zichzelf te redden en wel wat hulp kunnen gebruiken van een opgeleide hond. Deze instantie stelt verschillende honden ter beschikking. Bepaalde viervoeters zijn opgeleid om personen te begeleiden die plotseling een epileptische aanval kunnen krijgen, terwijl andere beesten exact weten hoe ze om moeten gaan met iemand die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Het NSGK (voluit: de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) zet zich in voor jongeren in de maatschappij die een geestelijke en/of lichamelijke beperking hebben. Het team achter deze stichting zet projecten op poten die ervoor moeten zorgen dat gehandicapte kinderen ook een jeugd hebben, zonder het gevoel te krijgen dat ze anders zijn dan anderen.

Sponsor de reddingsboten van KNRM

De zee kan soms dusdanig ruig zijn dat iemand onverhoopt te water raakt. In zo’n geval komt het KNRM eraan te pas. Deze instelling zorgt ervoor dat mensen in nood in veiligheid worden gebracht. Zonder de hulp van donateurs is het echter onmogelijk om deze levensreddende dienst te verlenen, dus alle beetjes helpen.