Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Goede doel

Vind je het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een goed doel? Regiobloemist maakt het mogelijk om gratis een goed doel te steunen. Ieder kwartaal dragen wij per verkocht (goede doelen) boeket €1,50 af aan de instantie die door jou gekozen is. Zo kost het je niets extra’s en lever je toch een bijdrage aan een goed doel! Doe dus iets goeds voor de wereld, terwijl jij of iemand anders geniet van een prachtig boeket bloemen.

Welke goede doelen boeketten zijn er?

Er zijn diverse instanties waar wij een samenwerking mee hebben. Elke instantie is gekoppeld aan een boeket. Koop je dus dit goede doelen boeket? Dan gaat er automatisch een bedrag van €1,50 naar deze organisatie. Ben je benieuwd met welke doelen wij samenwerken? Hieronder zijn ze uitgelicht.

Stichting Hulphond Nederland

Stichting Hulphond Nederland is één van de partijen waar Regiobloemist een samenwerking mee heeft. Dit goede doel zet zich in voor mindervaliden die niet in staat zijn om zichzelf te redden en wel wat hulp kunnen gebruiken van een opgeleide hond. Deze instantie stelt verschillende honden ter beschikking. Bepaalde viervoeters zijn opgeleid om personen te begeleiden die plotseling een epileptische aanval kunnen krijgen, terwijl andere beesten exact weten hoe ze om moeten gaan met iemand die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Het NSGK (voluit: de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) zet zich in voor jongeren in de maatschappij die een geestelijke en/of lichamelijke beperking hebben. Het team achter deze stichting zet projecten op poten die ervoor moeten zorgen dat gehandicapte kinderen ook een jeugd hebben, zonder het gevoel te krijgen dat ze anders zijn dan anderen.

Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

De zee kan soms dusdanig ruig zijn dat iemand onverhoopt te water raakt. In zo’n geval komt het KNRM eraan te pas. Deze instelling zorgt ervoor dat mensen in nood in veiligheid worden gebracht. Zonder de hulp van donateurs is het echter onmogelijk om deze levensreddende dienst te verlenen, dus alle beetjes helpen.

Per seizoen weer andere boeketten

Aangezien niet alle bloemen het hele jaar door verkrijgbaar zijn, verschilt het per seizoen hoe het boeket eruitziet. Daarbij geldt dat het ook verschilt hoe het boeket er op de foto uitziet. Dit komt omdat niet altijd alle bloemen voorradig zijn. Natuurlijk doen we er wel alles aan dat het boeket erg lijkt op het goede doel boeket van de foto.

Een kaartje toevoegen?

Wist je dat je een kaartje kan toevoegen aan het boeket? Zo kan je hier een prachtige wens op schrijven wanneer je het boeket cadeau wilt geven aan je vriendin, collega of buurvrouw. Over cadeaus gesproken trouwens: je kan ook altijd een leuk extraatje toevoegen aan het boeket. Wat denk je bijvoorbeeld van fles wijn, een box met chocolade of een vaas voor het goede doelen boeket? Het is allemaal mogelijk!

Meer weten over een goede doelen boeket?

Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over een goede doelen boeket? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder.