☀️ Zomerse bloemen en planten trends voor je interieur

De lente en zomer staan in het teken van kleurrijke bloemen en planten, een bonte bedoeling, ronde vormen en opvallende materialen die zorgen voor een heerlijk zomers gevoel! Deze zomerse bloemen en planten trends voor je interieur geven niet alleen je woonkamer een boost, je wordt er zelf ook een stuk vrolijker van! Kom maar op met die summervibe!

Kleurrijke en speelse boeketten 

Word jij ook zo blij van al die mooie boeketten vol met kleurrijke bloemen en groene takken? Dat komt mooi uit, want deze zomer staat bol van de kleurrijke bloeiers. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig zomers seizoensboeket, deze zit boordevol bloemen van deze tijd en staan heel tof op een mooie vaas. Of wat dacht je van een speels veldboeket, plukboeket of een gemengd boeket met diverse soorten en kleuren bloemen? Deze boeketten sieren je interieur en staan mooi op elke tafel. Welk boeket je ook kiest, het is altijd een pronkstuk in je interieur.

Zomerse planten  

Wil je naast bloemen ook mooie planten in je interieur toevoegen? Dat kan! Kijk wel goed welke planten tegen een beetje zonlicht kunnen als je ze bijvoorbeeld in de vensterbank zet. En vergeet ze ook vooral niet goed te verzorgen. Planten die we deze zomer veel zien zijn o.a. de Aloë Vera plant, orchidee, ananasplant en diverse soorten palmen. Deze planten worden wel blij van een lekker warm klimaat en ze zorgen bovendien voor een dosis groen geluk in je interieur. Wil je je interieur een beetje meer kleur geven? Kies dan voor een mooie grote roze orchidee in hoge glazen pot.

Droogbloemen it is!

Het is een regelrechte hit, zelfs in de zomer! En dan hebben we het niet alleen over mooie gedroogde grassen en pluimen, nee we bedoelen droogbloemen met een fris en vrolijk zomers tintje. En weet je wat zo leuk is? Je kunt gewoon je favoriete bloemen kiezen en ze zelf drogen. Dan zit je niet gebonden aan bepaalde kleuren en dan kun je ook echt kiezen voor bloemen en kleuren waar jij van houdt. Dit zorgt er gelijk voor dat je een unieke bos in je interieur hebt staan die waarschijnlijk niemand heeft. Voordeel van droogbloemen is dat je ze geen water hoeft te geven en ze ook niet verdrogen door de warmte van de zon. Ideaal!

Kunstige bloemen 

Kunstige bloemen klinkt leuker dan kunstbloemen, toch? De kunstbloemen van tegenwoordig zijn namelijk niet meer zo nep als ze waren, je ziet soms bijna niet eens dat ze nep zijn. De zomerse bloemen en planten trends staan dit jaar in het teken van kleurexplosies. En hoe! Het mag veel, uitbundig, groot en opvallend! Niet in een hoekje gedrukt, maar het mag juist prominent aanwezig zijn. Zet verschillende kleuren takken en mooie bloemen bij elkaar in een grote vaas. Dit trekt de aanwezigheid en het voordeel daarvan is dat je verder weinig nodig hebt om je interieur helemaal zomers en trendy aan te kleden. Niet alleen je interieur fleurt er van op, je wordt er zelf ook superblij van!

Stijlvolle vazen en potten 

Het mag dus allemaal lekker stylish en hip. En dit trekken we gezellig door in de vazen en potten. Zo zien we momenteel zomerse vazen en potten in allerlei soorten, maten en kleuren. Het mag echt in het oog springen. En hoe tof is het om je interieur een statement te geven met een toffe blikvanger op de keukentafel of op je salontafel? Niets is te gek, het mag zelfs een tikkeltje over de top zijn. Als je maar durft!

>>> Bekijk het volledige assortiment bloemen en planten <<<