Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Agaaf bloemen in Renswoude

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloembinderij De Agave uit Renswoude voorziet de regio van bloemen, planten, vazen en potten. Dus wilt u bloemen laten bezorgen in Renswoude of Scherpenzeel? Dan bent u bij Bloembinderij de Agave zeker op de goede plaats.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Agaaf bloemen

Dorpsplein 16
3927WC Renswoude

Bedrijfsgeschiedenis

Het was een feestelijke gebeurtenis, de opening van bloembinderij De Agave in het nieuwe Dorpshart van Renswoude in 2015. De tweede zaak die er zijn deuren opende voor het publiek. Weken was er door familie en vrienden hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe bloemenzaak en vader Ab Leijenhorst en schoonvader Jan Willemse hadden er samen met anderen heel wat uurtjes ingestoken, allemaal niet voor niets want het resultaat mag er zijn.

Eigenaresse Marjolein Willemsen-Leijenhorst, die al bijna tien jaar actief is in bloemen, planten en potterie was dit een mijlpaal. ,,Op een gegeven moment kom je op het punt dat je je afvraagt wat doe ik, ga ik door of stop ik. Toen kwam deze mogelijkheid, een nieuwe uitdaging en die heb ik gegrepen en nu dus weer met nieuwe energie er tegen aan.

Extra informatie

Bloemen,planten en potterie winkel