Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Fleur Studio Rotterdam in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Fleurige bloemen en planten geven net dat extra accent en cachet aan uw interieur. Dat geldt zowel zakelijk als privé. Fleur Studio Rotterdam verzorgt al uw wensen op het gebied van bloem- en plantarrangementen. Van een mooie bos rozen tot een complete kantoortuin. Ze zijn een begrip op het gebied van eigentijds bloemwerk. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden van bloemwerk en planten. Voor welke gelegenheid dan ook.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Fleur Studio Rotterdam

Harkulo 36
3085MJ Rotterdam

Bedrijfsgeschiedenis

Fleur Studio Rotterdam b.v. bestaat sinds 1977 en is vanaf 1987 gevestigd aan het Zuidplein (laag) 104a te Rotterdam. Ze hebben een vakbekwaam team van bloemen- en planten arrangeurs, die zorgen voor optimale kwaliteit. Fleur Studio Rotterdam is het adres voor relatiebloemwerk zoals verjaardagen, jubilea en geboorten. Maar ook bruidsboeketten en rouwbloemwerk behoren tot hun kwaliteiten. Omdat ze zelf inkopen op de veiling en bij kwekers, zijn ze nauw betrokken bij de kwaliteit en versheid van onze bloemen en planten. ze stellen dat ze als bloemist staan voor ons product. Dat komt ook tot uitdrukking in hun klantenkring. Ze bedienen een grote groep klanten met wie we een jarenlange prettige relatie onderhouden.