Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Wil jij jouw partner verrassen met een bloem, maar ben je niet zo gek op een boeket dat bestaat uit verschillende soorten bloemen? Bestel dan losse rozen bij Regiobloemist! Bepaal zelf het aantal losse rozen die je wilt bestellen. Elk aantal heeft weer een bepaalde betekenis, of vertegenwoordigd het aantal jaren dat je wilt vieren. Of je er nu 7, 10, 50, 65, 70, 80, 99, 100 of 101 rozen wilt geven: dat maakt ons niet uit! Bekijk de verschillende opties qua kleur en verras jouw geliefde vandaag nog!

Verschillende formaten

Regiobloemist biedt verschillende formaten boeketten aan. Heeft jouw partner een vervelende dag achter de rug en wil jij zorgen voor een kleine opsteker? Dan is het kleine formaat rozen erg passend. Dit boeket is zo’n ± 30 centimeter lang, waardoor het gebaar niet gelijk overkomt als overdreven. Mag jouw geliefde morgen weer wat kaarsjes uitblazen? Een normaal cadeau in combinatie met een middelgrootte zal hoe dan ook in de smaak vallen.

Is je dochter geslaagd voor haar diploma of heeft ze een krabbel gezet onder haar eerste contract? Pak dan groot uit met een groot boeket, welke een lengte heeft van maar liefst 60 à 70 centimeter. Er is altijd wel wat te vieren!

Hoeveel rozen kan ik per boeket bestellen?

Regiobloemist hanteert een minimumaantal van 10 rozen in het boeket. Voor een lager aantal, hebben we ook diverse producten voor. Welk aantal rozen je uiteindelijk laat binden in een boeket, laten wij volledig over aan jou. De gemiddelde klant bestelt meestal 50 lange rode rozen. Behalve de grootte en het aantal, heb je ook nog invloed op de kleur waarin de rozen geleverd moeten worden. Rode rozen is een veel gekozen optie bij ons, maar ook de witte en roze rozen boeketten gaan vaak over onze virtuele toonbank!

We zien dat veel klanten kiezen voor de leeftijd als aantal losse rozen of een andere mijlpaal in hun leven. Is de ontvanger 70 jaar geworden of juist 46 jaar, kies dan zelf het aantal rozen van 46 stuks of juist 70 rozen. Wij zorgen er dan voor dat juist dat aantal in het boeket wordt verwerkt. U bepaald zelf hoeveel rozen u wenst in het boeket. U kunt ook 250, 500, 999 rozen bestellen. Met een groot aantal zoals 1001 rozen, dan krijgt u meerdere boeketten van 100 rozen. Het maximaal aantal rozen die wij hanteren zijn ± 101 rozen per boeket.

Bestellen bij Regiobloemist

Een bestelling plaatsen bij Regiobloemist is erg eenvoudig. Aangezien het geven van een bloemetje soms erg plotseling gebeuren moet, hebben wij een bepaalde service in het leven geroepen. Als Regiobloemist de rozen bezorgen, dan bent u verzekerd dat de rozen vers en op tijd aankomen. We bieden op elk boeket rozen 7 dagen versgarantie.