Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Oranje bloemen

Elke kleur bloem heeft een andere betekenis. De kleur oranje staat voor warmte, rijkdom, kracht en optimisme. Oranje bloemen zijn daarom voor veel situaties geschikt. Daarnaast is Oranje de kleur ook nog eens de kleur van ons land, ze zijn daarom ook geschikt om te kopen op bijvoorbeeld koningsdag. Wil je graag oranje bloemen van hoge kwaliteit? Bekijk dan eens het assortiment van Regiobloemist. Wij hebben enkel en alleen bloemen van topkwaliteit en delen deze graag met onze klanten.

Geel en oranje bloemen

Bloemen die geel en oranje zijn passen perfect samen in een boeket. Want de kleur geel staat voor vrolijkheid, glorie, kracht en energie. De symbolen van de kleur oranje en de kleur geel versterken elkaar. Een boeket met oranje en gele bloemen erin ziet er daarom extra krachtig uit. Wel is het hierbij van belang dat de hoogste kwaliteit bloemen worden samengevoegd in een boeket. Wij van Regiobloemist weten precies welke bloemen bij elkaar passen, hierdoor ontvang je van ons altijd de mooiste boeketten.

Plant met oranje bloem

Een plant met oranje een bloem is in verschillende soorten verkrijgbaar. Een van deze soorten is de prachtige oranje bloem die wij vaak in onze boeketten verwerken; de Gerbera. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor oranje rozen, kun je kiezen voor oranje of gele bloemen en kun je bij ons ook terecht voor een kleurrijk boeket. In dit boeket zitten onder andere gele en oranje bloemen verwerkt. Echter, hierin zitten vaak ook rode en roze bloemen die het totaalplaatje compleet maken

Een prachtig boeket als cadeau

Ben jij op zoek naar een boeket die je wil geven als cadeau? Zoek dan niet verder! Wij van Regiobloemist kunnen een geweldig boeket voor jou samenstellen. Bovendien hebben wij ook cadeautjes die je toe kunt voegen aan de bestelling. Wanneer je een boeket bij ons bestelt, weet je zeker dat deze op tijd aankomt. Bovendien leveren wij alleen de beste bloemen aan onze klanten.