Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Natuurlijk bloemen in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

De winkel is het visitekaartje van Natuurlijk Bloemen. Eenmaal binnen wordt u omarmd door vele indrukken van kleuren, geuren, vormen en muziek. De uitgebreide bloementafel is een lust voor uw zintuigen. De boeketten en arrangementen onderscheiden zich door hun eenvoud en de keuze voor kwaliteit. Doordat zij bewust hebben gekozen voor puurheid en soberheid in de keuze van natuurlijke materialen, zijn de boeketten evenwichtig en harmonieus.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Rotterdam

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Natuurlijk bloemen

Zaagmolenkade 186
3035 KC Rotterdam

Bedrijfsgeschiedenis

Bloembinderij Natuurlijk is een initiatief van Robert van Luijpen en Daniela Markus. Robert, die al geruime tijd in de bloemen zit, heeft zijn meesterbind-diploma met glans gehaald. Bovendien heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij diverse vooraanstaande bloemenwinkels door heel Nederland. Daniela daarentegen is gediplomeerd vormgeefster en heeft enkele jaren ervaring opgedaan bij diverse bedrijven op de reclameafdeling. Samen zijn ze een ijzersterk team, ieder heeft zijn of haar eigen taak binnen het bedrijf, maar de algehele uitstraling is absoluut aan hun samenwerking te danken.

Extra informatie

Kortom Bloembinderij Natuurlijk aan de Hoogstraat te Rotterdam (t.o. de Bibliotheek) is meer dan een bezoek waard. Voor zo maar een boeket, of arrangementen voor een uiterst feestelijke stemming of juist ingetogen stemming.