Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Natuurlijk bloemen in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

De winkel is het visitekaartje van Natuurlijk Bloemen. Eenmaal binnen wordt u omarmd door vele indrukken van kleuren, geuren, vormen en muziek. De uitgebreide bloementafel is een lust voor uw zintuigen. De boeketten en arrangementen onderscheiden zich door hun eenvoud en de keuze voor kwaliteit. Doordat zij bewust hebben gekozen voor puurheid en soberheid in de keuze van natuurlijke materialen, zijn de boeketten evenwichtig en harmonieus.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Rotterdam

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Natuurlijk bloemen

Zaagmolenkade 186
3035 KC Rotterdam

Bedrijfsgeschiedenis

Bloembinderij Natuurlijk is een initiatief van Robert van Luijpen en Daniela Markus. Robert, die al geruime tijd in de bloemen zit, heeft zijn meesterbind-diploma met glans gehaald. Bovendien heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij diverse vooraanstaande bloemenwinkels door heel Nederland. Daniela daarentegen is gediplomeerd vormgeefster en heeft enkele jaren ervaring opgedaan bij diverse bedrijven op de reclameafdeling. Samen zijn ze een ijzersterk team, ieder heeft zijn of haar eigen taak binnen het bedrijf, maar de algehele uitstraling is absoluut aan hun samenwerking te danken.

Extra informatie

Kortom Bloembinderij Natuurlijk aan de Hoogstraat te Rotterdam (t.o. de Bibliotheek) is meer dan een bezoek waard. Voor zo maar een boeket, of arrangementen voor een uiterst feestelijke stemming of juist ingetogen stemming.