Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bestel bloemen voor een opening

Heeft iemand in jouw omgeving een opening? Bijvoorbeeld van een nieuw bedrijfspand, een winkel of een andere openingsgelegenheid. Het maakt hier niet uit waarvoor je bloemen bestelt, als felicitatie is het een perfect geschenk. Bestel direct een prachtige bos bloemen via Regiobloemist, dan wordt deze zo snel mogelijk bezorgd. Wel zo leuk dus!

Ons aanbod bloemen voor een opening

Kies een prachtig boeket voor de opening gelegenheid. Wij hebben een zeer breed assortiment aan prachtige boeketten op onze website staan. Hier kun je ongetwijfeld een geschenk naar wens tussen vinden. Onze boeketten kunnen door het hele land bezorgd worden. Zo kun je ook iemand een bos bloemen voor een opening sturen als deze aan de andere kant van het land is.

Een extraatje

Wanneer iemand een nieuw pand opent dan is dit natuurlijk een feestelijke gelegenheid. Naast dat daar natuurlijk bloemen bij horen, is het ook mogelijk om een extraatje te bestellen. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn? Of misschien wel een doos met chocolaatjes? Het is allemaal mogelijk.

Bestellen in drie eenvoudige stappen

Bij Regiobloemist kun je zeer eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit doe je al in slechts drie stappen. Het afrekenen van de bestelling gaat tevens eenvoudig via iDeal, PayPal, creditcard of factuur. Wij sturen de bestelling door naar een lokale bloemist die het boeket maakt. Hierdoor kan het boeket enigszins afwijken van de foto. Het blijft uiteraard een natuurproduct.

De bezorgers van de lokale bloemist zal de bestelling bezorgen. Indien de ontvanger niet thuis is, zal geprobeerd worden om de bloemen op een veilige manier achter te laten bij de voordeur of bij de buren. Er zal dan altijd een briefje achter gelaten worden. Indien dit niet mogelijk is, zal het boeket mee terug naar de bloemist gaan. Er wordt dan een verzoek achtergelaten om contact op te nemen.

Bestel vandaag nog bloemen voor een opening

Als je bloemen wilt kopen voor een opening, dan ben je dus bij Regiobloemist helemaal aan het juiste adres. We hebben regelmatig weer nieuwe boeketten in ons aanbod waar je uit kan kiezen. Ook verschilt het per seizoen welke bloemen er dan op voorraad zijn. Natuurlijk worden de boeketten wel altijd in dezelfde stijl gemaakt, waardoor ze er erg op lijken. Heb je nog vragen of wil je meer weten over bloemen voor een opening? Neem dan zeker even contact op met ons.