Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bestel bloemen voor een opening

Heeft iemand in jouw omgeving een opening? Bijvoorbeeld van een nieuw bedrijfspand, een winkel of een andere openings gelegenheid. Het maakt hier niet uit waarvoor je bloemen bestelt, als felicitatie is het een perfect geschenk. Bestel direct een prachtige bos bloemen via Regiobloemist, dan wordt deze zo snel mogelijk bezorgd.

Kies een prachtig boeket voor de opening gelegenheid. Wij hebben een zeer breed assortiment aan prachtige boeketten op onze website staan. Hier kun je ongetwijfeld een geschenk naar wens tussen vinden. Onze boeketten kunnen door het hele land bezorgd worden. Zo kun je ook iemand een bos bloemen voor een opening sturen als deze aan de andere kant van het land is.

Bestellen via Regiobloemist

Bij Regiobloemist kun je zeer eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit doe je al in slechts drie stappen. Het afrekenen van de bestelling gaat tevens eenvoudig via iDeal, paypal, creditcard of factuur. Wij sturen de bestelling door naar een lokale bloemist die het boeket maakt. Hierdoor kan het boeket enigszins afwijken van de foto. Het blijft uiteraard een natuurproduct.

De bezorgers van de lokale bloemist zal de bestelling bezorgen. Indien de ontvanger niet thuis is, zal geprobeerd worden om de bloemen op een veilige manier achter te laten bij de voordeur of bij de buren. Er zal dan altijd een briefje achter gelaten worden. Indien dit niet mogelijk is, zal het boeket mee terug naar de bloemist gaan. Er wordt dan een verzoek achtergelaten om contact op te nemen.

Vul jouw bestelling aan met een extra presentje

Hoe leuk is het om een bos bloemen én een heerlijke fles wijn te ontvangen? In het bestelproces via onze website kun je diverse extra’s toevoegen aan het al prachtige boeket. Hierbij kun je denken aan een mooie vaas, een heerlijke fles wijn of een kaart met persoonlijke tekst. Deze zullen samen met het boeket bezorgd worden.

Voor 14 uur besteld, vandaag in huis

Plaats direct een bestelling voor een prachtige bos bloemen om iemand succes te wensen met een opening! Als je de bestelling voor 14 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Plaats je de bestelling na 14 uur? Dan komt deze de volgende dag. Zo weet je altijd zeker dat de bos bloemen tijdig bezorgd wordt.

heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit doe je via het contactformulier. Indien je al een ordernummer hebt, vermeld deze dan.