Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

De opening van een bedrijfspand of nieuwe winkel is altijd een bloemetje waard. Vaak wordt er groots uitgepakt bij een feestelijke gelegenheid zoals een opening. Ken je iemand in je omgeving die net een nieuwe winkel of bedrijfspand heeft geopend? En wil je die persoon graag verrassen met prachtige bloemen? Bij Regiobloemist hebben we een ruim assortiment bloemen speciaal voor een opening. Je vindt ons aanbod bloemen voor een opening op deze pagina. Neem snel een kijkje en bestel jouw favoriete boeket in enkele stappen online!

Ons aanbod bloemen voor een opening

Net zoals een verjaardag, jubileum of andere gelegenheid, is ook een openingsgelegenheid een mooi boeket waard. Het is feest en daarom mag je best kiezen voor een groot, kleurrijk boeket bloemen voor de opening. Zoals je wel op deze pagina kunt zien, spatten de kleuren van onze boeketten af. Rood, paars, roze, oranje en geel, alle kleuren van de regenboog vind je terug in onze prachtige bloemen speciaal voor een opening. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende boeketten: Happy Emily, boeket Yara en boeket Tess. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de bloemen en boeketten voor een opening die wij aanbieden.

Extra feestelijk met een kaartje of extraatje

Jouw bloemen voor een opening worden extra feestelijk met een kaartje of extraatje. Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap laten drukken. Zo kun je de ontvanger bijvoorbeeld veel geluk toewensen en laten weten dat de bloemen voor de opening van jou afkomstig zijn. Met een extraatje in de vorm van een fles wijn of een doosje chocolaatjes wordt het pas echt speciaal. Al deze opties en extra’s kun je tijdens het bestelproces selecteren.

Bloemen laten bezorgen voor een opening?

Wil je graag bloemen laten bezorgen voor de opening van een bedrijfspand of nieuwe winkel? Bij Regiobloemist bestel je jouw boeket, met of zonder kaartje en/of extraatje, eenvoudig en snel online. Wij sturen je bestelling door naar een lokale bloemist. Deze bloemist zal het boeket aan de hand van onze foto zo goed als mogelijk proberen na te maken. De kwaliteit van de bloemen is uitstekend. Zo zullen de bloemen voor de opening zelfs een week later nog mooi op de vaas staan. Bij ons ontvang je namelijk 7 dagen versgarantie. Dat is nog eens lang genieten van een mooie bloemenpracht! Indien je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!