Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Klawer's in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Klawers Bloemen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Haar brede assortiment van bloemen en planten tot lifestyle producten vormen een bom aan kleurrijke gevoelens die jou elke keer opnieuw opvrolijken. Met de mooiste potten collecties van o.a PTMD en Fidrio creëer je de juiste sfeer in huis. Ook beschikken zij over de volledige collectie van Lampe Berger, meest kwalitatieve geurtjes verwijderen met veel verschillende geurtjes.

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment verse snijbloemen, (kamer) planten, vazen en decoratie. Klawer's is specialist in rozen, Hollandse tulpen en chrysanten. We bieden het hele jaar de beste kwaliteit seizoensbloemen welke Nederland te bieden heeft. Een prachtig natuurproduct waar Nederland wereldwijd bekend om staat.

Klawer's bloemen onderscheidt zich in kwaliteit en heeft altijd een klassiek, veelzijdig assortiment verse snijbloemen in huis.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Klawer's

M. Bolkplein 12
3067 AK Rotterdam