Kalender icoon Voor 09:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Klawer's in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hier onder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Klawers Bloemen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Haar brede assortiment van bloemen en planten tot lifestyle producten vormen een bom aan kleurrijke gevoelens die jou elke keer opnieuw opvrolijken. Met de mooiste potten collecties van o.a PTMD en Fidrio creëer je de juiste sfeer in huis. Ook beschikken zij over de volledige collectie van Lampe Berger, meest kwalitatieve geurtjes verwijderen met veel verschillende geurtjes.

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment verse snijbloemen, (kamer) planten, vazen en decoratie. Klawer's is specialist in rozen, Hollandse tulpen en chrysanten. We bieden het hele jaar de beste kwaliteit seizoensbloemen welke Nederland te bieden heeft. Een prachtig natuurproduct waar Nederland wereldwijd bekend om staat.

Klawer's bloemen onderscheidt zich in kwaliteit en heeft altijd een klassiek, veelzijdig assortiment verse snijbloemen in huis.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Bloemen bezorgen Rotterdam

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Klawer's

M. Bolkplein12
3067 AK Rotterdam