Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Rotterdam - Klawer's

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Klawers Bloemen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Haar brede assortiment van bloemen en planten tot lifestyle producten vormen een bom aan kleurrijke gevoelens die jou elke keer opnieuw opvrolijken. Met de mooiste potten collecties van o.a PTMD en Fidrio creëer je de juiste sfeer in huis. Ook beschikken zij over de volledige collectie van Lampe Berger, meest kwalitatieve geurtjes verwijderaar met veel verschillende geurtjes.

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment verse snijbloemen, (kamer) planten, vazen en decoratie. Klawer's is specialist in rozen, Hollandse tulpen en chrysanten. We bieden het hele jaar de beste kwaliteit seizoensbloemen welke Nederland te bieden heeft.
Een prachtig natuurproduct waar Nederland wereldwijd bekend om staat.

Klawer's bloemen onderscheidt zich in kwaliteit en heeft altijd een klassiek, veelzijdig assortiment verse snijbloemen in huis.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Bloemen bezorgen Rotterdam

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Klawer's

M. Bolkplein12
3067 AK Rotterdam

Bloemist Rotterdam - Klawer's