Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Boeketterie Binnenweg in Rotterdam

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

De eigenaar van Boeketterie Binnenweg is Ed van der Touw en het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 276 in Delfshaven. ze bestaan nu al ruim 25 jaar. Samen met zijn collega's zijn zij een jong en dynamisch team, met verstand van hun vak en staan open voor allerlei suggesties en wensen van uw kant omtrent het leveren van kwaliteits bloemwerk.

U bent nooit te laat om bloemen te bestellen, zij staan namelijk garant voor snelle levering. zij vinden het belangrijk dat onze producten snel en op juiste wijze worden geleverd bij degene die de bloemen dient te krijgen, dit geldt ook voor wanneer u bloemen op een speciale dag geleverd wil hebben zoals Valentijnsdag, Secretaressendag of Moederdag .

U kunt er ook voor kiezen om bloemen in combinatie met wijn, ballon, chocolade of een grappige beer te laten bezorgen. Wanneer u voor 14:00 uw bestelling plaatst wordt er gezorgd dat uw bestelling al dezelfde dag wordt geleverd bij de desbetreffende persoon mits aanwezig anders wordt er een briefje achtergelaten met verschillende opties om er voor te zorgen dat deze alsnog goed terecht komt.

Bloemen in diverse soorten
Iedereen verdient schitterend boeket bloemen, of een mooi cadeau voor elke gelegenheid. Zo kunt u bij hen kiezen uit diverse soorten boeketten die zij met de grootste zorg zo gelijk mogelijk namaken. Het enige wat u moet doen is de keuze maken uit onze voorbeelden die u het meeste aanspreekt. Zij zorgen voor de rest! Want met een paar gemakkelijke stappen zorgen ze ervoor dat u de bloemen die u heeft uitgezocht bezorgen.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Rotterdam

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00

Boeketterie Binnenweg

Nieuwe Binnenweg 276
3021GR Rotterdam