Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Rotterdam - Fleur Studio

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Fleurige bloemen en planten geven net dat extra accent en cachet aan uw interieur. Dat geldt zowel zakelijk als privé. Fleur Studio Rotterdam verzorgt al uw wensen op het gebied van bloem- en plantarrangementen. Van een mooie bos rozen tot een complete kantoortuin. Ze zijn een begrip op het gebied van eigentijds bloemwerk. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden van bloemwerk en planten. Voor welke gelegenheid dan ook.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Fleur Studio

Zuidplein Laag 104 A
3083CX Rotterdam

Bedrijfsgeschiedenis

Fleur Studio Rotterdam b.v. bestaat sinds 1977 en is vanaf 1987 gevestigd aan het Zuidplein (laag) 104a te Rotterdam. Ze hebben een vakbekwaam team van bloemen- en planten arrangeurs, die zorgen voor optimale kwaliteit. Fleur Studio Rotterdam is het adres voor relatiebloemwerk zoals verjaardagen, jubilea en geboorten. Maar ook bruidsboeketten en rouwbloemwerk behoren tot hun kwaliteiten. Omdat ze zelf inkopen op de veiling en bij kwekers, zijn ze nauw betrokken bij de kwaliteit en versheid van onze bloemen en planten. ze stellen dat ze als bloemist staan voor ons product. Dat komt ook tot uitdrukking in hun klantenkring. Ze bedienen een grote groep klanten met wie we een jarenlange prettige relatie onderhouden.

Bloemist Rotterdam - Fleur Studio