Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Fleuranthus Bloembinders in Enschede

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Specialist in allerhande bloemwerken, Van boeket tot bloemstuk, bruids en rouwbloemen, bij Fleuranthus maken we van elk bloemwerk iets unieks. Wij bezorgen bloemen in Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen en alle aanliggende dorpen. We zijn een jong dynamisch bedrijf met een team van 7 mensen. We onderscheiden ons door kwaliteit en vooral door onze creativiteit.

In onze winkel gevestigd in boekelo onder de rook van enschede vindt u een breed assortiment bloemen en woonideeen. Zeker een kijkje waard. We bezorgen dagelijks bloemen(ook dezelfde dag mits voor 15:00 besteld) en bloemabbonementen bij vele bedrijven in de regio. Tevens verzorgen wij geheel in eigen stijl bruidswerk en rouwarrangementen. We hebben zelfs al meerdere malen bloemwerk mogen leveren aan Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Beatrix. Ook hebben we al eens staatsbezoeken voorzien van bloemdecoratie's.

Kortom bloemen in Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Boekelo, Usselo etc, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • »  Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • »  Bloemen bezorgen Enschede

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Fleuranthus Bloembinders

Beckumerstraat 7
7548BD Enschede

Bedrijfsgeschiedenis

Sinds 2004 is Fleuranthus gevestigd in hartje Boekelo, onder de rook van Enschede. Steffan Nijmeijer, de eigenaar wekte daarvoor ook al meer dan 10 jaar in de bloemenbranche.

Bij Fleuranthus moet iedere bloembinder gediplomeerd bloemist zijn, hierdoor hebben we dan ook een team van 7 verassend creative bloemisten!

Door onze creativiteit worden we ook met regelmaat gevraagd voor bijzondere decoraties. Zo hebben we al een vijftal keren Hare Majesteit de Koningin mogen voorzien van bloemen. Ook kleden we evenementen aan zoals Military Boekelo, Opening Academisch jaar Universiteit Twente, senaatsdiners met ministers en staatssecretarissen, congressen van het Europees Parlement etc.

Fleuranthus heeft een groot verzorgingsgebied. Wij bezorgen meerdere keren per dag zelf in Enschede, Boekelo, Usselo, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Almelo en Oldenzaal. Daarnaast werken we ook nog samen met een regionale bezorgdienst, waardoor we heel flexibel kunnen zijn.

Voor een exacte bezorgingstijd kunt u het best contact met ons opnemen. Ook bij een bijzondere gelegenheid kunt u altijd het beste even bellen, in overleg is er altijd veel mogelijk.

Fleuranthus is met regelmaat te vinden in bladen als Libelle & Twentelife. Maar ook op evenementen als Military Boekelo.

Extra informatie

Fleuranthus bloembinders is een winkel waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan. Ons team staat elke keer weer garant voor uniek bloemwerk.

In onze winkel vindt u een ruime bloemenhoek waaruit u uw eigen bloemencreatie kunt samenstellen. Tevens is er altijd een ruime voorraad verse boeketten en bloemstukken aanwezig waaruit u kunt kiezen.

In onze winkel vindt u een breed assortiment van moderne vazen tot klassieke windlichten.

In onze speciale geurhoek vindt u een breed assortiment geurkaarsen en geurzakjes van het kwaliteitsmerk Greenleaf, Bomb Cosmetics en Ashleigh & Burwood.

bloemen enschede bloemen hengelo bloemen haaksbergen bloemen boekelo