Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemist Enschede

Het bestellen van bloemen doe je het liefst bij een bloemist waar je vertrouwen in hebt. Dat is gelukkig geen probleem bij Regiobloemist. Wij werken samen met meer dan 500 bloemenwinkels door heel Nederland. In Enschede maakt het dus niet of je woont in De Laares, De Bothoven, Hogeland-Noord, Getfert, Boddenkamp of Wooldrik. Jij bestelt en wij bezorgen bloemen. Wanneer je op doordeweekse dagen voor 14.00 uur jouw bestelling plaatst, sturen wij hem diezelfde dag nog door naar een lokale bloemenwinkel voor levering op dezelfde dag. Bestel je na 14.00 uur, dan staat de bloemist een dag later voor je deur. 

  • Bloemsierkunst Chris Lokin
    Kevelhamhoek 91, 7546EN, Enschede

    Bloemenwinkel Bloemsierkunst Chris Lokin in Enschede heeft als missie werken met bloemen en planten binnen in huis en buiten in uw tuin! Dus bent u op zoek naar een goede bloemist in Enschede, dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Kies daarom voor Bloemsierkunst Chris Lokin als uw bloemist.

  • Bloemsierkunst Het Mekkelholt
    Brouwerijstraat 58, 7523XE, Enschede

    Bloemsierkunst ’t Mekkelholt is dé mooiste bloemenwinkel in Enschede waar kwaliteit, service en creativiteit voorop staan. Het luisteren naar uw wensen en vragen is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen wij een mooi en op maat boeket bezorgen voor u in Enschede.

  • Bloemsierkunst Mondré
    Zonstraat 32, 7522HH, Enschede

    Bloemist Bloemsierkunst Mondré is gevestigd in Enschede en voorziet de ruime regio met mooie verse bloemen en planten. Wilt u verzekerd zijn van een prachtig boeket? Kies dan Mondré als uw bezorgbloemist in de regio Enschede.

  • Rene Logtenberg Bloemen
    Deurningerstraat 56, 7514 BJ, Enschede

    Rene Logtenberg Bloemen is ruim 25 jaar gevestigd in Enschede en houdt zich voornamelijk bezig met het maken van boeketten. Wij bezorgen voor u de bloemen voor of na de middag en indien gewenst na 6 uur in Enschede en omstreken. U kunt altijd speciale wensen bij het boeket kenbaar maken, geef dit aan bij uw bestelling bij Regiobloemist in het veld: opmerking bloemist.

  • Thuys Bloemen en Meer
    Beckumerstraat 11, 7548 BD, Boekelo

    Welkom bij Thuys bloemen. Thuys is dé leukste bloemenwinkel in het mooie Boekelo. Van hier uit leveren wij in én rondom Boekelo. Dagelijks stellen wij met een enthousiast team de mooiste boeketten voor jou samen.

Bloemist Enschede verzorgingshuis bezorgen

Aangezien wij samenwerken met bloemisten door heel Nederland is het voor ons dus mogelijk om in alle delen van Enschede te bezorgen. Zo is het bij ons niet alleen mogelijk om bloemen te laten leveren bij een woonhuis, maar bijvoorbeeld ook in verzorgingshuizen. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestellen aan te geven bij ‘ soort afleveradres’ dat het gaat om ‘anders’. Wanneer je in de speciale verzoeken niet vergeet aan te geven wat het kamernummer van de ontvanger is, regelen wij de rest. De bezorgers zullen de ontvanger makkelijker kunnen vinden wanneer wij deze gegevens door kunnen geven. Wij bezorgen in elk verzorgingshuis van Enschede. Hieronder vind je een aantal van die verzorgingshuizen waar het mogelijk is bloemen te laten bezorgen. 

  • Liberein, De Eschpoort
  • Livio, Broekheurnerborch
  • Livio, De Bleekhof
  • Livio, Verpleeghuis De Cromhoff
  • Zorggroep Manna De wingerd
  • De Posten Woonzorg
  • Liberein, Woonzorgcomplex Het Florapark
  • Liberein, Ariënshuis Glanerbrug
  • Liberein, Bruggerbosch
  • Livio, Lippink's hof
  • Liberein, Woonzorgcomplex Klaaskateplein De Brink
  • De Posten Erve Leppink
  • Zorggroep Manna De Cypressenhof
  • Livio, Twekkelerveld

Bezorgen ziekenhuis door bloemist Enschede

Ook in ziekenhuizen is het mogelijk om bloemen te laten bezorgen via lokale bloemenwinkels. Tijdens het bestelproces kun je aangeven bij ‘soort afleveradres’ dat het gaat om een ziekenhuis bezorging. Vervolgens kun je gemakkelijk de gegevens van bijvoorbeeld Medisch Spectrum Twente invullen. Geef in de speciale verzoeken even aan om welke afdeling het gaat en vervolgens ook om welk kamernummer. De bezorger zal dan proberen de bloemen af te leveren bij de ontvanger. Iedereen verdient tenslotte een mooi bloemetje, zeker mensen die het wat zwaarder hebben. 

Bloemist Enschede bezorging uitvaartcentrum

Wanneer je een rouwboeket wilt laten bezorgen bij een uitvaartcentrum is het belangrijk dat je met bepaalde dingen goed rekening houdt. Zorg er in eerste instantie voor dat je minimaal twee dagen van te voren jouw rouwboeket bestelt. Zo geef je de bloemist voldoende ruimte om het boeket mooi en eervol klaar te maken. Het is tenslotte een belangrijke gebeurtenis en dan moeten de bloemen wel op hun best zijn. Wat je verder nog kunt doen is aangeven in de speciale verzoeken wanneer de uitvaart plaatsvindt en hoe laat. Zo kan de bloemist er beter voor zorgen dat alles op het juiste moment geleverd wordt. Je kunt bij alle uitvaartcentrums bloemen laten bezorgen. Zo kan dat bij Vredehof Uitvaartverzorging Enschede en bijvoorbeeld bij Uitvaartcentrum Varviksingel. Wil je een condoleance boeket bezorgen, dan verstuur je die vaak naar de mensen zelf. Vaak niet naar het uitvaartcentrum.

Bloemist Enschede zelf kiezen

Je kunt zelf ook een keuze maken voor een bloemenwinkel waarvan jij wilt dat zij jouw bestelling verzorgen. Ook dat hebben wij op een gemakkelijke manier geregeld. Wanneer je bovenaan onze pagina in de zoekbalk aangeeft in welke plaats jij bloemen wilt laten bezorgen, kom je terecht op onze bloemisten pagina. Op deze pagina zie je een lijst met alle bloemenwinkels waar wij mee samenwerken in de door jou gekozen plaats. Wanneer je een bloemenwinkel tegen bent gekomen waarvan jij graag wilt dat zij jouw bloemen verzorgen kun je op de bloemenwinkel klikken. Klik vervolgens op ‘kies deze bloemist’. Wanneer je nu een boeket uitkiest en een bestelling plaatst wordt jouw bestelling direct doorgestuurd naar jouw favoriete bloemist in Enschede.

Wij bezorgen ook o.a. in Amsterdam, Haarlem of Maastricht.