Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemenhuis Lobelia Naarden in Naarden

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloemenhuis Lobelia Naarden is gespecialiseerd in alle blijde en droevige gebeurtenissen. Zo heeft hun assortiment een breed scala aan bruidswerk, rouwwerk, geboorte, verjaardag. Zo bezorgen zij ook zelf alles in de gehele omgeving, zodat er altijd een goede verstandhouding ontstaat tussen klant en verkoper. Hierdoor kan bij eventuele wensen of gebreken daar direct op in gesprongen kan worden. De inkoop van hun producten is daarom ook altijd in eigen handen gebleven, waardoor de mogelijkheden voor hun klanten eindeloos blijven.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Naarden

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemenhuis Lobelia Naarden

Evert de Bruynstraat 25 B
1411 SX Naarden

Bedrijfsgeschiedenis

Bloemenhuis Lobelia is ruim 40 jaar geleden opgericht. Na veel ervaring te hebben opgedaan in de kwekerij van zijn vader begon Peter Steenvoorden zijn eerste bloemenhuis op een kleine lokatie in Hilversum. Dit werd binnen korte tijd een dusdanig succes dat het bedrijf, mede dankzij diverse familieleden, zich kon uitbreiden tot de huidige vorm met onder meer vestigingen in Almere, Bussum, Naarden, Hilversum en Kortenhoef. Inmiddels is de lokatie in Naarden uitgegroeid tot een bloemenwinkel met een ruim assortiment aan bloemen en decoratiematerialen. Bloemenhuis Lobelia is een echt familiebedrijf, waardoor het in de loop der jaren altijd de kracht en kwaliteit behouden heeft, die u van ons als klant mag verwachten.

Extra informatie

Voor maatwerk oplossingen bent u bij Bloemenhuis Lobelia aan het juiste adres. Voor veel bedrijven verzorgen wij reeds de wekelijkse boeketten bij de receptie of de verjaardagsboeketten voor het personeel.