Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemist Arnhem

Regiobloemist werkt samen met meer dan 500 bloemenwinkels door heel Nederland. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland snel bloemen te bezorgen. Daarnaast werken wij dus ook samen met verschillende bloemenwinkels in en rondom Arnhem. Het maakt dus niet uit of je bloemen wilt bestellen voor iemand die woont in Spijkerkwartier, Arnhemse Broek, Presikhaaf of Klarendal. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen en wij regelen de rest voor je. Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, worden de bloemen dezelfde dag nog bij de ontvanger bezorgd. Bestel je na 14.00 uur, dan staat de bezorger de volgende dag met de bloemen bij de ontvanger op de stoep. 

  • De Stek
    Hazeland 40, 6931KB, Arnhem

    De bloemenkiosk ´De Stek´ is een innovatief kunstwerkje op de Jansplaats in Arnhem. De stek maakt mooie boeketten van verse snijbloemen welke dagelijks worden aangeleverd. Men levert ook aan bedrijven en winkel de bloemen.

  • Marco' s Bloemen
    Kronenburgpassage 90, NL-6831ER, Arnhem

    Een veelzijdige bloemenwinkel genaamd Marco's Bloemen uit Arnhem waar u voor elke gelegenheid terecht kunt. Altijd verse bloemen en een ruime keus uit planten voor binnen en buiten. Marco bezorgt zelf in de regio Arnhem.

  • No profile avatar available
    Klarendalseweg 138E, 6822GG, Arnhem

  • De Passiebloem
    Ijsselstraat 32A, 6882 LG, Velp

    Wij zijn De Passiebloem uit Velp, een gepassioneerde bloemist met hart voor de zaak en haar producten. Wij zijn gespecialiseerd in Bloemen, Planten, Boeketten, Decoratie, Accessoires, Geboorte, Verjaardag, Bruidswerk en Rouwwerk. Wij bezorgen met onze eigen bezorgdienst in Velp en omstreken, kies ons als uw vaste bloemist.

Bloemen bestellen bij bloemist Arnhem

Bij de gemakken van online bloemen bestellen wil je eigenlijk ook wel de kwaliteit bloemen van gespecialiseerde bloemisten. Door onze samenwerking met bloemisten door heel Nederland en dus ook Arnhem kunnen wij een snelle levering en kwaliteit bloemen garanderen. Ook kun je bij ons zelf een keuze maken voor een bloemenwinkel. Wanneer je een specifieke bloemenwinkel wilt die jouw bloemen zal bezorgen bij de ontvanger, ga je naar de zoekbalk bovenaan onze pagina. Type hier de stad in waar jij bloemen wilt laten bezorgen en vervolgens word je doorgestuurd naar onze bloemisten pagina. Op deze pagina zie je een lijst van bloemenwinkels waar wij als Regiobloemist mee samenwerken. Maak je keuze en klik op ‘kies deze bloemist’. Wanneer je nu een bestelling plaatst sturen wij de bestelling automatisch door naar de bloemist die jij hebt gekozen. 

Bezorging ziekenhuis bloemist Arnhem

Het verrassen van iemand in het ziekenhuis met een bloemetje is iets wat iedereen zal waarderen. Daarom heeft Regiobloemist het mogelijk gemaakt om bloemen te laten bezorgen in ziekenhuizen. Wanneer je bloemen wilt bestellen en laten bezorgen in Rijnstate Arnhem, kan dat via onze website. Kies een mooi boeket en geef bij ‘soort afleveradres’ aan dat het hier gaat om een ziekenhuis. Geef in de speciale verzoeken aan wat het kamernummer is van de ontvanger. Dit maakt het makkelijker voor de bezorger om de bloemen te bezorgen.

Bloemist Arnhem verzorgingshuis

In Arnhem zijn er voldoende verzorgingshuizen waarbij je de mogelijkheid hebt om er bloemen te laten bezorgen. Net zoals bij het bestellen van bloemen voor bezorging in ziekenhuizen is het ook voor verzorgingshuizen heel gemakkelijk. Je hebt de mogelijkheid om in de volgende genoemde verzorgingshuizen te bezorgen;

  • DrieGasthuizenGroep, Woonzorgcentrum Hoogstede
  • Attent Zorg en Behandeling, Regina Pacis
  • Pleyade, locatie Eldebstaete
  • Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen
  • Innoforte, Woonzorgcentrum Vreedenhoff
  • Zorgappartementen Klingelpoort
  • Pleyade, locatie Polderhof
  • Pleyade, locatie Malburgstaete
  • Woonzorgcentrum Westerkade

Geef net als bij het ziekenhuis aan in de speciale verzoeken wat het kamernummer van de ontvanger is. Daarnaast kan je in soort afleveradres aangeven dat het gaat om een ‘ander’ soort afleveradres.

Bloemen bestelling voor uitvaartcentrum bloemist Arnhem

Als je bloemen wilt laten bezorgen bij DELA Arnhem of Monuta Arnhem kan ook dat gemakkelijk via Regiobloemist. Door onze samenwerking met gespcialiseerde bloemisten zullen de bloemen die je bestelt van waardige kwaliteit zijn en op een respectvolle manier worden gebonden. Geef in de speciale verzoeken aan wanneer en hoe laat de uitvaart is. Zo kan de bloemist zelf bepalen wat het beste moment van levering is.