Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Zomerbloemen versturen

Erg veel mensen zijn gek op de zomer. Dit komt onder andere door de lekkere temperaturen en de lange, zonnige dagen. Daarnaast zijn in de zomer veel soorten bloemen en planten op hun best, waardoor ze er prachtig bij staan. Zomer liefhebbers kunnen dit erg waarderen. Niet alleen buiten kun je je hart ophalen aan een geweldige bloemenpracht, ook binnen kun je jouw woning opfleuren met een mooi zomerboeket vol prachtige zomerbloemen. Wij van Regiobloemist hebben de mooiste bloemen voor in de zomer. Ben je dus op zoek naar een fleurig en kleurrijk zomerboeket? Bekijk dan eens ons assortiment op deze pagina.

Bloemen in de zomer kopen

De zomer is bij uitstek hét seizoen om bloemen te kopen. In de zomer heb je namelijk een zeer ruime keuze aan veel verschillende soorten bloemen. Dit maakt het nog leuker om zomer bloemen te kopen. Eén van de bekendste zomer bloemen is de zonnebloem. Wanneer je een boeket zomer bloemen bij ons koopt, is de kans dan ook groot dat je enkele prachtige zonnebloemen in het boeket zult aantreffen. Maar, niet alleen de zonnebloem is erg gewild, tulpen zijn daarentegen ook erg populair. Tulpen zijn in diverse vrolijke kleuren te verkrijgen en kunnen dus perfect in een mooi zomerboeket bloemen verwerkt worden. Of wat dacht je bijvoorbeeld van gele rozen?

Bloemen voor ieder seizoen

Bij Regiobloemist verkopen we bloemen voor ieder seizoen. Zo bieden we naast zomer bloemen bijvoorbeeld ook winter bloemen aan. Bloemen die erg geliefd zijn in de winter, zijn de amaryllis en de kerstroos, maar er zijn er ook veel andere bloemen die te verkrijgen zijn in de winter. Elk seizoen heeft zo zijn eigen bloemen die op dat moment op hun best zijn. Of het nu zomer of winter is, lente of herfst, in alle vier de seizoenen zijn er mooie bloemen bij ons te verkrijgen. Wanneer jij op zoek bent naar bloemen, ongeacht het seizoen, kun je terecht bij Regiobloemist. Op deze pagina vind je ons complete assortiment zomer bloemen.

Waarom kiezen voor zomerbloemen van Regiobloemist?

Eén van de redenen waarom wij erg geliefd zijn onder onze klanten, is de snelle en flexibele levering. Wanneer je vandaag voor 14:00 uur een bestelling plaatst, kunnen wij deze dezelfde dag al leveren. Bestel je na 14:00 uur? Dan leveren we de volgende dag. Daarnaast is het mogelijk om een specifieke datum aan te geven. Hierdoor ontvang jij je zomer bloemen op het moment dat jij wilt. Zijn de zomer bloemen voor iemand anders bedoeld? Bij Regiobloemist werken we met ruim 500 lokale bloemisten samen, waardoor we onze boeketten zomer bloemen op ieder adres in Nederland kunnen leveren.

Wij van Regiobloemist besteden aandacht aan elke klant en dat merk je! Aan elk boeket zomer bloemen wordt bovengemiddeld veel aandacht besteedt. Hierdoor ontvangen al onze klanten de mooiste boeketten. En dat ook nog eens tegen een vriendelijke prijs.

Zomerbloemen bestel je eenvoudig online bij Regiobloemist

Jouw bosje zomer bloemen bestel je eenvoudig en snel online in onze webshop. Bestel jouw zomer bloemen zo of kies ervoor om er een kaartje met tekst of een leuk extraatje aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bijpassende vaas, lekkere chocolaatjes of een fles wijn naar keuze. Jij bepaalt hoe, waar en wanneer je jouw zomer bloemen geleverd wilt hebben en een lokale bloemist waar wij mee samenwerken gaat ermee aan de slag. Dat is Regiobloemist!