Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Zomerse bloemen

Erg veel mensen zijn gek op de zomer, dit komt onder andere door de lekkere temperaturen en lange zomerdagen. Daarnaast zijn er in de zomer veel soorten bloemen en planten op hun best, waardoor ze er prachtig bij staan. Zomer liefhebbers kunnen dit erg waarderen. Naast dat er buiten veel bloemen staan, is het ook mogelijk om binnen prachtige zomerse bloemen te plaatsen. Wij van Regiobloemist hebben de mooiste bloemen voor in de zomer. Ben je dus op zoek naar zomers boeket? Bekijk dan eens ons assortiment.

Bloemen in de zomer kopen

In de zomer heb je veel verschillende keuze aan bloemen, dit maakt het nog leuker om bloemen te kopen. De meest bekende zomerse bloem, is de zonnebloem. Deze bloem moet je dus zeker aan je boeket toevoegen. Maar, niet alleen de zonnebloem is erg gewild, tulpen zijn daar in tegen ook prachtige zomerse bloemen. Hierdoor kun je in de zomer de mooiste bossen rozen samenstellen. Echter, kun je er ook voor kiezen om een boeket te kiezen die wordt samengesteld door onze specialisten. Wij van Regiobloemist kunnen een geweldig boeket samenstellen voor een aantrekkelijk bedrag.

Zomer en winter bloemen

Er zit een groot verschil tussen zomer bloemen en winter bloemen, gelukkig zijn er in beide seizoenen mooie bloemen te krijgen! Bloemen die erg geliefd zijn in de winter, zijn de amaryllis en de kerstroos, maar er zijn er ook veel andere bloemen die te verkrijgen zijn in de winter. Wanneer jij op zoek bent naar bloemen, ongeacht het seizoen, kun je terecht bij Regiobloemist. Aan elk boeket besteden we namelijk bovengemiddeld veel aandacht. Hierdoor ontvangen al onze klanten de mooiste boeketten.

De levering van Regiobloemist

Eén van de redenen waarom wij erg geliefd zijn onder onze klanten, is de snelle en flexibele levering. Wanneer jij vandaag een bestelling plaatst, kunnen wij deze de volgende dag al leveren. Daarnaast is het mogelijk om specifiek tijdstip of datum aan te geven, hierdoor ontvang jij je bloemen op het moment dat jij wil. Wij van Regiobloemist besteden aandacht aan elke klant en dat merk je!