Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Geslaagd

De vlag hangt uit, want een bekende is geslaagd! Dat moet gevierd worden en hoe kan dat nou beter dan met bloemen? Bij Regiobloemist vind je een ruim aanbod met geslaagd bloemen die je kunt versturen omdat iemand geslaagd is voor een opleiding of bijvoorbeeld geslaagd is voor het rijexamen. Bekijk snel ons aanbod en de ontvanger met een prachtig boeket.

Vrolijke bloemen kopen

Geslaagd bloemen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zien er allemaal erg vrolijk uit. Niet gek ook, want bij een feestelijk moment horen feestelijke bloemen! Als je op zoek gaat naar een mooi boeket dan is het wel belangrijk dat je goed nadenkt voor wie het boeket is. Weet je wat de lievelingskleur is van diegene? Als je dit weet dan raden we je aan om hierop in te spelen bij het uitzoeken van een prachtig boeket.

Voeg een kaartje toe

Als je een geslaagd boeket verstuurt dan wil je de ontvanger natuurlijk wel weten wie het boeket heeft verzonden. Wij raden je aan om altijd een kaartje toe te voegen aan het boeket. Hier kun je een leuke boodschap op zetten, zodat je de ontvanger nog meer verrast. Wedden dat de geslaagde zich nog specialer voelt?

Cadeau toevoegen

Wil je iemand nog meer verrassen? Het is dan ook mogelijk om te kiezen voor een leuk cadeau. Is diegene dol op chocolade? Geef diegene dan een box met chocolade. Daarnaast mag een goed glas wijn niet ontbreken op zo’n feestelijke dag. Daarom kan het ook een goede keuze zijn om te kiezen voor een fles wijn.

Topkwaliteit

Heb je een bestelling geplaatst? Bij ons kan je alleen terecht voor het kopen van geslaagd bloemen die helemaal vers worden verzonden. Dit garanderen wij met onze vers garantie van zeven dagen. Let op: omdat je te maken hebt met een natuurproduct, kan het zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto op onze website.

Snel jouw geslaagd boeketten in huis

Heb je eenmaal een keuze gemaakt tussen ons aanbod geslaagd bloemen? Dan is het tijd om je bestelling te plaatsen. Een bestelling wordt altijd snel geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.