Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Geslaagd

Is een dierbare of andere bekende geslaagd voor zijn of haar rijbewijs of opleiding? Dan kan de vlag uit en mag een felicitatie natuurlijk niet ontbreken. Het is inmiddels een echte traditie geworden in ons land om te verrassen met bloemen wanneer iemand geslaagd is. Is het feest en ben jij op zoek naar mooie bloemen en boeketten als verrassing voor de geslaagde? Bij Regiobloemist vind je een ruim aanbod met bloemen om iemand die geslaagd is voor zijn of haar opleiding of rijexamen te feliciteren. Bekijk hier ons assortiment en verras de ontvanger met een prachtig boeket kleurrijke bloemen!

Een bloem voor geslaagden: altijd leuk!

Bij Regiobloemist ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar mooie bloemen voor iemand die geslaagd is. Hoewel we diverse boeketten via deze pagina aanbieden, hebben onze bloemen in het thema ‘geslaagd’ in ieder geval één ding met elkaar gemeen: ze zien er allemaal erg vrolijk en kleurrijk uit. En dat mag ook wel, want bij zo’n feestelijke gelegenheid horen natuurlijk ook feestelijke bloemen. Bloemen voor iemand die geslaagd is toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de geslaagde. Je kunt bij ons kiezen uit diverse mooie boeketten. Van een boeket bonte tulpen (met gratis chocolade!) of lange bonte rozen tot aan een tropisch boeket. Voor welk boeket je ook kiest, met bloemen verras je een geslaagd persoon sowieso!

Boeket bloemen geslaagd + een extra kleinigheidje

Het kan natuurlijk zijn dat je het een beetje kaal vindt om alleen bloemen aan iemand die geslaagd is te geven. Vaak wordt er voor gekozen om een kaartje met persoonlijke tekst aan het boeket toe te voegen. Een kaartje met persoonlijke tekst kun je indien gewenst tijdens het bestelproces selecteren. Hetzelfde geldt voor andere kleinigheidjes, zoals een heerlijke fles wijn, een doosje chocolaatjes of een bijpassende vaas. Een goed glas wijn mag uiteraard niet ontbreken op zo’n feestelijke dag.

Bloemen voor iemand die geslaagd is kopen?

Wil je graag bloemen voor iemand die geslaagd is kopen? Dan zit je bij Regiobloemist helemaal goed! Wij bieden boeketten voor diverse gelegenheden aan. Zo vind je bij ons ook mooie bloemen wanneer iemand geslaagd is en je diegene wilt feliciteren met dit heugelijke feit. De bloemen zijn niet alleen op de dag van bezorging mooi, maar blijven minimaal 7 dagen vers. Daarnaast is het bij ons mogelijk om last minute nog bloemen voor iemand die geslaagd is te bestellen. De lokale bloemist kan het boeket dezelfde dag nog bezorgen, op voorwaarde dat je voor 14:00 uur bij ons bestelt. Dat is Regiobloemist! Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.