Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Tulpen paars

Zit je eraan te denken om paarse tulpen te kopen? Bij Regiobloemist vind je tulpen in allerlei mooie kleuren, waaronder ook paars. Paarse tulpen zien er hartstikke stijlvol uit. Ze passen dan ook prachtig in heel veel woonruimten. Verras bijvoorbeeld eens iemand met prachtige donker paarse tulpen of geef jezelf een bosje tulpen in het paars cadeau. Let op: tulpen zijn maar een beperkt aantal maanden per jaar te koop. Tulpen zijn namelijk seizoensproducten en zijn alleen in de maanden januari, februari en maart te verkrijgen. Bekijk dus snel of we op dit moment tulpen in ons assortiment hebben.

Paarse tulpen betekenis

Iedere kleur heeft een betekenis. Zo staat rood bijvoorbeeld voor de liefde en kun je met een bosje rode rozen jouw liefde aan iemand uiten. Maar ook paarse tulpen hebben een symbolische betekenis. Woorden die vaak aan de kleur paars worden toegekend, zijn: royaal en koninklijk. Bovendien staat het voor rust. Uiteraard hoeft er niet per se een speciale betekenis te zitten achter de paarse tulpen die je cadeau doet. Je kunt de bloemen natuurlijk ook bestellen als jij of de persoon die je wilt verrassen dit een mooie kleur vindt. De keuze is aan jou!

Ons assortiment tulpen in een paarse kleur

Voor het kopen van prachtige paarse tulpen ben je bij Regiobloemist aan het goede adres. Je kunt ervoor kiezen om voor enkel en alleen paarse bloemen te gaan, maar bij ons is het tevens mogelijk om een boeket gemengde tulpen te kopen. In dit prachtige samengestelde boeket komen alle beschikbare kleuren tulpen terug. Ben je er niet helemaal zeker van of de ontvanger van jouw boeket of bosje bloemen fan is van de kleur paars? Dan is het wellicht een veiligere optie om een gemengd boeket te bestellen in plaats van een boeket met alleen maar paarse tulpen.

Een persoonlijk kaartje erbij

Wanneer je een bosje paarse tulpen cadeau doet aan iemand, hoort hier eigenlijk wel een kaartje met persoonlijke boodschap bij. Bedenk een leuke wens die je op het kaartje wilt schrijven en verras zo de ontvanger nog meer. Welke tekst wil jij toevoegen? Geef het aan ons door tijdens het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat de tekst op een aangehecht kaartje wordt gedrukt. Wil je de ontvanger helemaal in de watten leggen? Dan is het mogelijk om naast de paarse tulpen (met of zonder kaartje) een extra cadeau te selecteren. Deze optie krijg je eveneens tijdens het bestelproces te zien. Maak een keuze uit een fles wijn, een doos chocolade of een schattige teddybeer bijvoorbeeld. Waar denk jij iemand mee blij te maken?

Paarse tulpen bestellen van de beste kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van een boeket bloemen. Daarom vind je bij ons enkel paarse tulpen van de beste kwaliteit. Wij verkopen alleen verse bloemen. Hierdoor kunnen wij een versgarantie van maar liefst 7 dagen garanderen. Dit betekent dat jouw bestelde paarse tulpen nog minimaal 7 dagen mooi op de vaas zullen staan.

Paarse tulpen bestellen?

Wil je graag paarse tulpen bestellen, voor jezelf of voor iemand anders? Maak een keuze uit ons aanbod op deze pagina en plaats je bestelling. Het bosje tulpen zal vers bezorgd worden op de uitgekozen dag. Zo kun jij of de persoon die je wilt verrassen nog lang genieten van de paarse tulpen die je bij Regiobloemist hebt besteld. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!