Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Tulpen geel

Breng een beetje vrolijkheid in huis en kies voor gele tulpen! Met een tulp in het geel breng je de lente in huis, zodat je kamer helemaal wordt opgefleurd. Neem een kijkje tussen ons aanbod met gele tulp boeketten en kies je favoriet. Of je dit nou bestelt voor jezelf of voor een ander: wij zorgen er altijd voor dat je bestelling op de gewenste dag wordt geleverd.

Gele tulpen kopen

Over het algemeen kun je tulpen in de eerste maanden van het jaar kopen. In deze maanden zijn ze volop in bloei en staan ze dus het mooiste. Maak een keuze uit een boeket met enkel gele tulpen of kies voor tulpen in het geel die zijn samengesteld in combinatie met een ander boeket.

Voeg een kaartje toe

Weet jij al of jij je tulpen voor jezelf koopt of aan een ander wilt geven? Als je gele tulpen cadeau wilt doen aan dan raden we je aan om een kaartje toe te voegen aan het boeket. Schrijf dus een leuke wens op de kaart en zo weet je zeker dat je iemand extra verrast.

Een leuk cadeau erbij?

Als je iemand extra in het zonnetje wilt zetten dan bieden wij je de mogelijkheid om een leuk cadeau toe te voegen aan het boeket. Van wijn tot aan chocolade en een knuffel: voor elke situatie of gelegenheid hebben wij wel een geschikt cadeau. Denk altijd goed na hoe je de ontvanger het meest blij maakt, want zo weet je zeker dat je iemand het meest verrast.

Topkwaliteit

Als je gele tulpen koopt dan wil je natuurlijk wil dat deze zo lang mogelijk mooi zijn in de vaas. Om dit te garanderen, hebben wij een vers garantie van zeven dagen. Zo weet je zeker dat de gele tulpen zo lang mogelijk mooi blijven.

Bestel nu online gele tulpen

Plaats nu online jouw bestelling met gele tulpen. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!