Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Tulpen geel

Kun je wel wat vrolijkheid in huis gebruiken? Kies voor gele tulpen! Deze bloemen brengen gegarandeerd vrolijkheid en een glimlach op je gezicht. Met een tulp in het geel breng je de lente in huis en wordt je woonkamer of keuken helemaal opgefleurd. Maar ook in de hal misstaat een mooi bosje gele tulpen zeker niet. Neem eens een kijkje tussen ons aanbod gele tulpen en kies je favoriete boeket. Naast een boeket tulpen geheel in het geel verkopen we namelijk ook nog gemengde boeketten met verschillende kleuren tulpen. Of je het boeket nu bestelt voor jezelf of voor een ander; wij zorgen er altijd voor dat je bestelling op de gewenste dag wordt geleverd. Vers en van de beste kwaliteit!

Wanneer kan ik tulpen bestellen?

Tulpen zijn echte seizoensbloemen die je over het algemeen alleen in de eerste maanden van het jaar kunt kopen. Wil je graag gele tulpen bestellen bij Regiobloemist? Houd er dan rekening mee dat wij alleen gele tulpen bezorgen in de maanden januari, februari en maart. Dit zijn de maanden waarin tulpen volop te verkrijgen zijn en op hun best zijn. In deze maanden zijn ze volop in bloei en staan ze dus het mooiste. Maak een keuze uit een boeket met enkel tulpen in het geel, een gemengd boeket tulpen of een boeket waarin naast gele tulpen ook nog andere mooie soorten en kleuren bloemen zijn verwerkt.

Voeg een kaartje of leuk cadeau toe

Ben je van plan om de gele tulpen voor iemand anders te bestellen? Als je bloemen aan iemand cadeau wilt doen, is het wel net zo leuk om een kaartje met persoonlijke boodschap aan het boeket toe te voegen. De tekst die op het kaartje moet komen, kun je tijdens het bestelproces invullen. Deze tekst wordt vervolgens op het kaartje gedrukt en samen met de gele tulpen bij de ontvanger bezorgd.

Als je iemand extra in het zonnetje wilt zitten, is het bovendien mogelijk om een leuk cadeau toe te voegen aan het boeket. Of je nu een heerlijke fles wijn of een doosje lekkere chocolaatjes met de gele tulpen mee wilt bestellen, bij Regiobloemist is het allemaal mogelijk! Ook deze extra opties kun je tijdens het bestellen van je gele tulpen selecteren. Voor elke situatie of gelegenheid hebben wij wel een geschikt cadeau. Weet je niet zeker of de ontvanger van jouw bos tulpen een geschikte vaas heeft om de tulpen op te zetten? Kies er dan voor om een bijpassende vaas mee te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw boeket een mooi plekje krijgt.

Topkwaliteit gele tulpen

Als je gele tulpen koopt, dan wil je natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk mooi blijven op de vaas. Om dit te garanderen, hebben wij een versgarantie van maar liefst 7 dagen. Zo weet je zeker dat jij zelf of de ontvanger nog lang van het mooie boeket zal genieten. De topkwaliteit gele tulpen die wij aanbieden komen rechtstreeks van de kweker. Zo zijn ze extra vers.

Bestel je gele tulpen online bij Regiobloemist

Wil je graag online gele tulpen bestellen en deze waar dan ook in het land laten bezorgen? Bij Regiobloemist ben je aan het juiste adres! Plaats nu online jouw bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw gekozen boeket met de grootste zorg wordt samengesteld en bezorgd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!