Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Laat een romantisch boeket bezorgen bij je geliefde

Maak indruk op je geliefde en laat mooie rode rozen of een mooi romantische boeket bezorgen door Regiobloemist. Wij spreken de taal van de liefde , romantiek en passie. Bestel vandaag nog rode rozen en laat zien dat je aan je valentijn denkt. Of je nu een mooi boeket of rozen wilt sturen, wij bieden een boeket wat past bij de gelegenheid liefde en romantiek. Het hoeft eigenlijk geen Valentijnsdag te zijn, maar aangezien het binnenkort wel Valentijnsdag is, strijk jij met de eer en wij doen het werk graag voor je.

Hier een selectie van de meest favoriete boeketten

Bloemen van de liefde - anoniem

ALs je bloemen wilt sturen aan je ware liefde, dan kan dit ook anoniem verstuurd worden. Je hebt de mogelijkheid bij het bestellen van de bloemen om aan te geven dat wij je naam niet melden tegen de ontvanger. Let dan wel op dat je je naam ook niet vermeld op het kaartje, wij versturen de romantische bloemen naar je geliefde en geven enkel uw persoonlijke boodschap bij de bloemen. Met Valentijn is het eigenlijk de bedoeling dat je je geheime liefde anoniem bloemen laat bezorgen. Bij Regiobloemist is dit ook mogelijk, hier zijn enkele tips als liefdesbloem:

Liefdesboeket

Bestel bloemen om je liefde uit te drukken of om te zeggen 'ik hou van je'. Regiobloemist heeft enkele liefdesboeketten samengesteld waarmee u makkelijk en snel kunt zeggen 'ik hou van je schat'. Wilt u vandaag nog je liefde tonen, bestel dan voor 14:00 uur uw liefdesboeket en wij zorgen ervoor dat uw gekozen bloemen of rozen vandaag nog bezorgd gaat worden. Bij het bestellen van deze liefdesbloemen hoort wel een romantische boodschap. Regiobloemist geeft u makkelijk de mogelijkheid om aan uw geliefde een romantische boodschap toe te voegen. Tijdens het bestellen, kunt u bij het invoeren van de ontvanger ook meteen uw kaarttekst invoeren. Neem even de tijd om van te voren duidelijk te hebben wat voor persoonlijke romantische booschap u wenst op te nemen. Als u mooie liefdes boodschap heeft, laat ons de liefdesbloem versturen. Kies een romantisch boeket hierboven.

Eenvoudig romantisch boeket versturen

Regiobloemist heeft het voor u makeklijk gemaakt om een romantisch boeket te versturen. Maar heeft u toch een vraag, laat het ons dan direct weten. U kunt ons een mail sturen info@regiobloemist.nl.

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk al onze boeketten in de categorie liefde en romantiek