Laat romantische bloemen bezorgen

Maak indruk op je geliefde en verstuur romantische bloemen. Verstuur ook buiten Valentijn eens liefdesbloemen. Zoals rode rozen die spreken de taal van de liefde , romantiek en passie. Laat vandaag rode rozen bezorgen en laat zien dat je aan haar / hem denkt. Of je nu een romantisch boeket of rode rozen wilt sturen, wij bieden een boeket wat past bij de gelegenheid liefde en romantiek. Het hoeft geen Valentijnsdag te zijn, verras vandaag nog (het is nu in ieder geval een stuk goedkoper, dan met Valentijnsdag).

Romantische boeketten

Bloemen van de liefde - anoniem

ALs je bloemen wilt sturen aan je ware liefde, dan kan dit ook anoniem verstuurd worden. Je hebt de mogelijkheid bij het bestellen van de bloemen om aan te geven dat wij je naam niet melden tegen de ontvanger. Let dan wel op dat je je naam ook niet vermeld op het kaartje, wij versturen de romantische bloemen naar je geliefde en geven enkel uw persoonlijke boodschap bij de bloemen. Met Valentijn is het eigenlijk de bedoeling dat je je geheime liefde anoniem bloemen laat bezorgen. Bij Regiobloemist is dit ook mogelijk, hier zijn enkele tips als liefdesbloem:

Liefdesboeket

Bestel bloemen om je liefde uit te drukken of om te zeggen 'ik hou van je'. Regiobloemist heeft enkele liefdesboeketten samengesteld waarmee u makkelijk en snel kunt zeggen 'ik hou van je schat'. Wilt u vandaag nog je liefde tonen, bestel dan voor 14:00 uur uw liefdesboeket en wij zorgen ervoor dat uw gekozen bloemen of rozen vandaag nog bezorgd gaat worden. Bij het bestellen van deze liefdesbloemen hoort wel een romantische boodschap. Regiobloemist geeft u makkelijk de mogelijkheid om aan uw geliefde een romantische boodschap toe te voegen. Tijdens het bestellen, kunt u bij het invoeren van de ontvanger ook meteen uw kaarttekst invoeren. Neem even de tijd om van te voren duidelijk te hebben wat voor persoonlijke romantische booschap u wenst op te nemen. Als u mooie liefdes boodschap heeft, laat ons de liefdesbloem versturen. Kies een romantisch boeket hierboven.

Eenvoudig romantisch boeket verturen

Regiobloemist heeft het voor u makeklijk gemaakt om een romantisch boeket te versturen. Maar heeft u toch een vraag, laat het ons dan direct weten. U kunt ons een mail sturen info@regiobloemist.nl of een belletje geven op 020-702 81 80.

Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk al onze boeketten in de categorie liefde en romantiek