Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Chocolade versturen met kaart

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een geheime liefde of dierbare? Dan is chocolade versturen altijd wel een passend idee. Chocolade bestellen voor jouw grote liefde, snoepkont van een vader of natuurlijk je oma, kan op heel veel verschillende manieren.

Chocolade versturen: hoe werkt het?

Het enige wat jij hoeft te doen is online chocolade bestellen en wij regelen de rest. Jouw chocolade versturen wij per post naar de ontvanger. Bestel je vóór 16.00 uur, dan heeft jouw geluksvogel de chocolade de volgende dag al in huis. Het versturen van chocolade naar een dierbare is een lekkere, lieve en zoete verrassing, dat genoeg harten laat stralen. Wil jij ook het hart van jouw geliefde laten stralen door middel van het versturen van chocolade? Het was nog nooit zo makkelijk!

Chocolade versturen met kaart

Alleen chocolade versturen is natuurlijk niet genoeg om de boodschap goed over te brengen. Je kunt een persoonlijke kaart toevoegen aan de bestelling en laat door middel van jouw eigen tekst weten waarom de ontvanger zo’n heerlijke verrassing verdient. Breng de ontvanger een glimlach door jouw mooie woorden en onze heerlijke chocolade te versturen.

Momenten voor chocolade versturen

Chocolade versturen we vaak bij een speciaal moment. Oma jarig? Yes! Goed excuus om chocolade te bestellen. Volgende week Moederdag? Hoppa, weer een perfect moment voor een lekkere reep chocolade om van te genieten. Er zijn genoeg momenten te bedenken waarbij een reep chocola als perfecte cadeau wordt gezien om te versturen. Al is het om iemand te bedanken, een verjaardag, Vaderdag, om iemand beterschap te wensen of natuurlijk om je grote liefde wat lekkers te bezorgen. Chocolade bestellen is dé beste manier om jezelf van je goede kant te laten zien.

Heerlijk snelle verzending

Wanneer jij een bestelling plaatst, pakken wij het in en sturen we het mee met de pakketbezorging. Hierdoor komt de bezorger zo snel mogelijk de kant van de ontvanger op met deze heerlijke lekkernij. Chocolade bestellen is nergens zo leuk!

Zomaar chocolade

Laten we ook niet vergeten dat de leukste momenten om iemand iets te geven niet speciaal hoeven te zijn. Want wat is er nu leuker dan chocolade versturen? Zomaar chocolade versturen! Voor chocolade is namelijk geen speciaal moment nodig. Met het bestellen en versturen van chocolade als cadeau zit je altijd goed. Je bent wel gek als je daar geen gebruik van maakt!

Verschillende soorten chocolade versturen

Bij ons bestel je verschillende soorten heerlijke chocolade. Geen zin in de smaak melk? Neem dan de nieuwe karamel zeezout en laat de ontvanger genieten van deze onverwachte smaaksensatie. Bestel nu op onze site jouw heerlijke chocolade en laat jouw dierbare smelten door deze heerlijke verschillende repen, en wie weet? Misschien zijn ze wel zo blij met de verrassing, dat jij ook een hapje mag!

Vragen over chocolade bestellen?

Heb je vragen over chocolade bestellen en versturen laat het ons dan vooral weten in de chat op onze website! Zo kunnen wij jou het beste helpen en zorgen we ervoor dat de chocolade op de beste manier bij jouw dierbare terecht komt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de chocolade houdbaar?

De chocolade die wij in ons assortiment hebben zijn in principe tussen de zes en twaalf maanden houdbaar. Zorg er wel voor dat je de chocolade niet in de koelkast legt. Dit haalt de smaak eerder uit de chocolade en dat willen we juist niet hebben.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling wordt bezorgd

Als je vandaag vóór 16.00 uur jouw bestelling plaatst heeft de ontvanger de volgende dag al zijn chocolade cadeau in huis. Zo snel kan het gaan!

Wat zijn de verzendkosten?

De chocolade wordt via de post verstuurd, hierdoor zijn de verzendkosten €6,95.

Hoeveel kost een kaartje voor bij de chocolade?

Het kaartje wat je bij jouw bestelling kan toevoegen, voeg je al toe voor €1,50. Via het kaartje kan je de laatste liefdevolle woorden toevoegen om er zeker van te zijn dat de ontvanger jouw liefde luid en duidelijk ontvangt. Vergeet ook niet je naam op het kaartje te zetten. Tenzij je een geheime aanbidder bent natuurlijk.