Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Moois van Mooy Bloembindersatelier in Vlaardingen

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Altijd verse bloemen en prima service - Moois van Mooy Bloembindersatelier

Moois van Mooy Bloembindersatelier Vlaardingen is een jong en lekker fris bedrijf. Wij streven naar creativiteit en kwaliteit en dit samen te bundelen. Dit alles voor de beste prijs! Bij ons kunt u echt nog iets leuks en creatiefs krijgen voor een goede prijs! Als klant staat u natuurlijk bij ons op de eerste plaats en zullen wij ook altijd op de wensen van de klant in spelen. Wij bezorgen o.a. voor Regiobloemist de verse mooie boeketten in Vlaardingen en omgeving.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Moois van Mooy Bloembindersatelier

Fransenstraat 23
3131CC Vlaardingen

Bedrijfsgeschiedenis

Wij zijn geopend sinds 2 juli 2009. Ik ben een zeer gedreven jonge ondernemer van 23 jaar met passie voor het vak, en sta graag voor u klaar

Extra informatie

Het is hortensia tijd! TIP: Wist u dat u de hortensia langer houdbaar houd door de bloem onder te dompelen in een emmer water? Probeer het uit en geniet langer van uw bloemen!