Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen bezorgen in Vlaardingen

Wij bezorgen de mooiste bloemen voor u in Vlaardingen. Heeft u een vriend, vriendin, oma, opa, tante, nicht, of (oud) collega in Vlaardingen wonen en wilt u hem of haar verrassen met een mooie bos bloemen? Dan bestel je eenvoudig de bloemen via onze site. Wij zorgen dan dat de bloemen in Vlaardingen komen.

Bloemen dezelfde dag in huis

Bent u per ongeluk vergeten dat er iemand in de nabije omgeving jarig is, of heeft u last minute bedacht dat u iemand wilt opvrolijken met een bos bloemen? Dan is het mogelijk om de bos bloemen via onze site te bestellen en dezelfde dag nog een glimlach bij de ontvanger op het gezicht te toveren. Bestel voor 14.00 uur op zaterdag en wij zorgen dat de bloemen dezelfde dag nog geleverd zijn. Op zaterdag kan dit tot 12.00 uur.

Bloemen en cadeaus

Bloemen zijn heel erg leuk, want ze passen bij iedere situatie. Daarnaast blijven ze ongeveer 1 à 2 weken staan en zolang heeft de ontvanger er dan ook plezier van. Vindt u dat niet genoeg, dan hebben we teddyberen, flessen wijn, repen chocolade of een doos bonbons. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Ook de cadeaus leveren wij bij de bloemenwinkel in Vlaardingen waar uw bloemen worden opgemaakt. Vervolgens leveren niet alleen bij mensen thuis, maar door heel Vlaardingen. Dit kan dus ook zijn bij het Fransiscus Ziekenhuis Vlietland, bij verzorgingshuis Uitzicht en rouwbloemen en rouwkransen leveren we ook bij begrafenisverzorging Den Hollander en Uitvaartverzorging de Vaart. We begrijpen namelijk dat u dan wel iets anders aan uw hoofd heeft en we ontzorgen u dan ook graag volledig.

Service en garantie

Heeft u geen voorkeur voor een bloemenwinkel in Vlaardingen omdat u geen idee heeft welke het beste is? Dan kiezen wij er één voor u uit. U hoeft dan alleen via onze startpagina de bloemen naar wens uit te zoeken, uw gegevens in te vullen en te betalen. We bieden u altijd de garantie dat de bloemen minimaal 7 dagen goed zijn na ontvangst.

Vragen over bloemen laten bezorgen in Vlaardingen?

Heeft u vragen over onze werkwijze of over de bezorging in Vlaardingen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan u graag te woord. We hebben een contactpagina waar u ons kunt bereiken of mail naar info@regiobloemist.nl.

Bloembinderij Sandra
Wiardi Beckmansingel 7
3132CL Vlaardingen
Moois van Mooy Bloembindersatelier
Fransenstraat 23
3131CC Vlaardingen
Fleur Studio Rotterdam
Zuidplein Laag 104 A
3083CX Rotterdam
Natuurlijk bloemen
Zaagmolenkade 186
3035 KC Rotterdam
Acorus Bloemenboetiek
Molenvliet 119
3076CJ Rotterdam
Bloembinderij Geschikt
Bergselaan 287 A
3038CE Rotterdam
Boeketterie Binnenweg
Nieuwe Binnenweg 276
3021GR Rotterdam
Franc Nissen Flowers & Design
Goudsesingel 334 A
3011KK Rotterdam
Klawer's
M. Bolkplein12
3067 AK Rotterdam
Maissan Flower
Klei weg 500
3045PM Rotterdam