Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloembinderij Yme in Elburg

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Bloembinderij Yme is sinds 2003 een begrip in Elburg en omstreken. Dus als u bloemen wilt bestellen in Elburg, dan kunnen we Bloembinderij Yme zeker aanbevelen.

In sfeervolle winkel aan de Juffrenstraat 20 kunt u dagelijks terecht voor prachtige boeketten en bloemstukken.

Yme zelf, de naamdrager en eigenaar van het bedrijf, gaat meerdere keren per week naar de veiling, waardoor ze een groot assortiment aan verse snijbloemen hebben van een goede kwaliteit. Een boeket kan naar uw eigen wens worden samengesteld, terwijl u er op wacht. Zo krijgen bloemen toch iets heel persoonlijks. Daarnaast bent u bij hen aan het juiste adres voor kamerplanten, buitenplanten, glaswerk en potterie. Schroom niet om het team om adviezen te vragen, zij zijn u graag van dienst.

Zij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in speciaal bloemwerk, zoals bruidswerk of rouwwerk, maar ook voor de zakelijke markt kan Bloembinderij Yme veel betekenen. Alles draait immers om beleving, en bloemen kunnen met weinig woorden toch heel veel zeggen.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Yme

Jufferenstraat 20
8081 CR Elburg