Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloembinderij Van der Maat in 's-Gravenhage

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

In het drukbezochte winkelcentrum Leyenburg aan de Volendamlaan valt Bloembinderij Van der Maat onmiddellijk op.

Ze bieden u een groot assortiment aan verse snijbloemen, boeketten en kamerplanten Voor de ‘finishing touch’ zijn er onder andere mooie potten, vazen en accessoires.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Den Haag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloembinderij Van der Maat

Volendamlaan 700
2547CK 's-Gravenhage

Bedrijfsgeschiedenis

Elke dag vers, elke dag verrassend

Een plantje, een schitterend boeket, een bosje bloemen, fleurig en kleurig cadeau - er zijn 1001 redenen om geregeld even binnen te lopen bij Bloembinderij Van der Maat. Ook bruidsboeketten en rouwbloemwerk verzorgen we graag en vakkundig voor u. Onze vakkundige bloemisten denken met u mee en helpen u verder.
Daarbij laten we ons inspireren door bezoeken aan de belangrijke binnen- en buitenlandse vak- en bloemisterij-beurzen. We zijn steeds op zoek naar de laatste trends, bijzondere producten en verrassende creaties.

Tevens is Bloembinderij van der Maat aangesloten bij de organisatie van Mijnbloemist. Want iedere bloemist van Mijn Bloemist is een vakman in hart en nieren. Een die zijn passie voor het vak combineert met creativiteit en plezier - dat is Bloembinderij van der Maat.

Zoekt u kwaliteit èn creativiteit, dan bent u bij onze drie vestigingen aan het juiste adres

Extra informatie

People, Planet, Profit. And: Plants

Moderne bedrijven en ondernemers beseffen dat er meer in het leven is dan winst, omzet en geld. Wie zichzelf èn de wereld serieus neemt, geeft inhoud aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daarom werken we bij Bloembinderij Van der Maat met het Milieukeur.

Dit is een Nederlands milieukeurmerk voor producten die op een duurzame manier zijn geproduceerd of geteeld.
En, al sinds geruime tijd werken wij met bloemen en planten die het MPS-A certificaat hebben. MPS staat voor MilieuProgramma Sierteelt. Ook werken we met bloemen die het FFP-label dragen: Fair Flowers Fair Plants. Deze komen van telers die aan strikte eisen voldoen op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden.

Bovendien kozen wij voor groene stroom, energiebesparende verlichting, een duurzaam wagenpark en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, en we laten ons afval duurzaam verwerken.