Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemenbinderij Het Vergeet Mij Nietje in Voorhout

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

'Bloemenbinderij Het Vergeet Mij Nietje' uit Voorhout zit gevestigd aan het Oosthoutplein. De bloemenwinkel maakt mooie boeketten en bezorgt deze met hun eigen bezorgdienst in Voorhout. De winkel zit langs de Aldi in voorhout.

Wilt u dus bloemen laten bezorgen in Wilt u dus bloemen laten bezorgen in Voorhout, zoek dan niet verder en kies 'Bloembinderij Vergeet Mij Nietje' . als uw bezorgbloemist. U bent dan verzekerd van kwaliteit en goede verzorging

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Voorhout

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemenbinderij Het Vergeet Mij Nietje

Oosthoutplein 7
2215VM Voorhout

Bedrijfsgeschiedenis

De bloembinderij bestaat al vanaf 1988

Extra informatie

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!