Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Batenburg Hometrends in Oud-Beijerland

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Batenburg Home Trends is een moderne winkel die zich bezighoudt met ‘trends en lifestyle', dé sfeerkenmerken van deze tijd. In dit pand, met een vloeroppervlak van bijna 1.000 vierkante meter, wordt daar voortdurend op ingespeeld aan de hand van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

Home Trends de bezoeker op de diverse specialiteiten te bieden heeft. Maar veel leuker is het natuurlijk om gewoon gezellig langs te komen.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Batenburg Hometrends

Adm. de Ruyterstraat 9
3262XB Oud-Beijerland

Bedrijfsgeschiedenis

Van oudsher is Batenburg hét adres voor bloemen en planten, de grondlegger van het bedrijf was tenslotte hovenier. Bij Home Trends treft de bezoeker een uitgebreide sortering kamer- en tuinplanten, naast een fleurige keuze aan altijd veilingverse snijbloemen. Ook hier weer is de combinatie treffend: echte bloemen, planten en tal van accessoires.

Wie een bloemetje of plant wil versturen kan eveneens uitstekend bij ons terecht. Via het concept Regiobloemist kunnen bloemen landelijk en desnoods over de hele wereld, uit uw naam worden verstuurd en bezorgd. Home Trends is de unieke vertegenwoordiger voor het hele rayon Hoeksche Waard. Daar wordt door hen dan ook de bezorging sowieso gedaan.

Maar er is meer. Ook voor bruids- en rouwarrangementen hebben zij alle kennis en materialen in huis. Ervaren medewerkers kunnen elk arrangement in samenspraak en naar de wens van de klant samenstellen en uiteraard ook weer bezorgen. Want in blijde en droeve omstandigheden kunnen bloemen immers zoveel voor mensen betekenen. Neem voor advies desgewenst eens contact op om de uitgebreide mogelijkheden door te spreken.