Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Tulpen wit

Wist je dat witte tulpen één van de meest voorkomende bloemen ter wereld zijn? Dit maakt de witte tulpen wellicht niet zo uniek of exotisch als andere bloemen, maar de schoonheid van deze bloemen is onmiskenbaar. Ze zien er simpelweg prachtig uit, vooral als ze in trossen staan, of natuurlijk in een prachtige bos bij jou op tafel. Witte tulpen worden ook wel "Arctic Bells" genoemd, vanwege hun ongewone bloei en ijzige uiterlijk. Er zijn verschillende soorten witte tulpen met unieke patronen en kleuren die je versteld doen staan van hun schoonheid. Bij de regiobloemist werken we samen met regionale kwekers zodat jouw bos witte tulpen altijd uit de buurt komt. Dit is optimaal voor de kwaliteit van jouw bloemen. Zo weet je zeker dat je altijd langer dan een week van je prachtige witte tulpen kunt genieten. Nieuwsgierig naar onze witte tulpen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Verschillende mogelijkheden met de witte tulp

Als je op zoek bent naar ideeën voor het perfecte lenteboeket, hoef je niet verder te zoeken. De witte tulp is de perfecte lentebloem en is prachtig te combineren met andere kleuren bloemen. We hebben vele mogelijkheden als het gaat om het combineren van de witte tulp in een prachtig lenteboeket. Veel van de lentebloemen zoals narcissen en hyacinten komen in frisse kleuren waardoor ze erg mooi staan in combinatie met wit.

Naast dat je de witte tulpen prachtig kunt combineren in een veelkleurig boeket is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een heel boeket vol witte tulpen te bestellen. Tulpen in het wit zien er prachtig uit in elke woonruimte, het straalt eenvoud en zuiverheid uit en helpt de ruimte te neutraliseren doordat wit alle andere kleuren eromheen absorbeert. Je vindt bij ons witte tulpen in allerlei verschillende boeketten. Bekijk op je gemak wat jouw voorkeur heeft!

De kwaliteit van Regiobloemist

Wanneer je een bos met witte tulpen bestelt bij de Regiobloemist kun je er vanuit gaan dat je altijd bloemen krijgt van alleen alleen de allerbeste kwaliteit. Dit komt doordat wij nauw samenwerken met onze regionale telers en wij alle bloemen persoonlijk controleren op kwaliteit voordat ze verzonden worden. Er komt geen derde partij aan te pas waardoor de witte tulpen zo vers mogelijk van de kweker bij jou terecht komen. Wanneer je op zoek bent naar een betoverende bos witte tulpen waarbij je de garantie hebt dat de tulpen op zijn minst 7 dagen lang prachtig zullen zal staan, dan ben je bij Regiobloemist op de juiste plek.

Witte tulpen bestellen als cadeau

Tulpen in het wit zien er prachtig uit in elke woonruimte. Officieel zijn witte tulpen perfect om aan iemand te geven als je iemand om vergeving vraagt, doordat de witte kleur staat voor loyaliteit en reinheid. Natuurlijk kun je ze ook gewoon aan iemand geven (of aan jezelf) voor een ander moment. Let wel op: over het algemeen tulpen vaak maar enkele maanden krijgen. Dit kan vaak in het begin van het jaar. De witte tulpen zijn dan op het mooist. Geef je de tulpen in het wit cadeau aan iemand? Dan is het altijd een goed idee om een kaartje toe te voegen. Schrijf een mooie boodschap op het kaartje en je kunt iemand nog meer verrassen. Weet jij al wat je hierop gaat schrijven?

Witte tulpen kopen bij Regiobloemist

Als je witte tulpen bestelt dan wil je natuurlijk wel dat je hier lang van kunt genieten. Om deze reden kun je bij ons alleen terecht voor de beste kwaliteit bloemen, zo kun je ze ook met een gerust hart cadeau doen. Vul jouw winkelmandje met jouw favoriete boeket met witte tulpen en plaats je bestelling. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bekijk onze FAQ-pagina of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier op onze website. Wij staan voor je klaar!