Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Tulpen wit

Zo wit als sneeuw: op deze pagina vind je prachtige tulpen in het wit. De witte tulpen die je bij ons bestelt zijn verkrijgbaar in combinatie met andere bloemen, maar je kunt ook een heel boeket witte tulpen bestellen. Bekijk ons aanbod met witte tulpen en plaats vandaag nog jouw bestelling.

Witte tulpen kopen

Tulpen in het wit zien er prachtig uit in elke woonruimte. Officieel zijn witte tulpen perfect om aan iemand te geven als je iemand om vergeving vraagt. Natuurlijk kun je ze ook gewoon aan iemand geven (of aan jezelf) voor een ander moment. Let wel op: over het algemeen tulpen vaak maar enkele maanden krijgen. Dit kan vaak in het begin van het jaar. De witte tulpen zijn dan op het mooist.

Laat een leuke wens achter

Geef je de tulpen in het wit cadeau aan iemand? Dan is het altijd een goed idee om een kaartje toe te voegen. Schrijf een leuke wens op het kaartje en je kunt iemand nog meer verrassen. Weet jij al wat je hierop gaat schrijven?

Een cadeau erbij?

Nog meer uitpakken? Voeg dan een cadeau bij je boeket tulpen. Wanneer je bezig bent met het bestelproces dan kun je ervoor kiezen om een cadeau bij je boeket toe te voegen. Van wijn tot aan chocolade en knuffels: het kan allemaal. Selecteer dit tijdens het bestelproces en rond je bestelling af.

Topkwaliteit

Als je witte tulpen bestelt dan wil je natuurlijk wel dat je hier lang van kunt genieten. Om deze reden kun je bij ons alleen terecht voor de beste kwaliteit bloemen. Om dit te garanderen hebben wij een vers garantie van zeven dagen.

Bestel nu online witte tulpen

Vul jouw winkelmandje met jouw favoriete witte tulp en plaats je bestelling. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar!