Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Gefeliciteerd man

Mannen kun je ook feliciteren met een prachtig boeket gefeliciteerd bloemen. Er is altijd wel een reden om iemand te feliciteren, ook als je niet in de buurt bent. Hiervoor bestel je bij Regiobloemist zeer eenvoudig een prachtige bos bloemen. Kies op onze website een boeket dat naar jouw wens is en bestel deze al in drie stappen. Is het nog voor 14 uur? Dat is mooi meegenomen: het boeket wordt dezelfde dag nog bezorgt.

Indien je nog niet zo goed weet wat voor bloemen je moet bestellen, raden wij je aan om even een kijkje op onze homepage te nemen. Hier hebben we een selectie van de meest verkochte bloemen van deze dag staan. Hier kun je wellicht een prachtige boeket tussen vinden dat helemaal naar jouw wens is.

Bloemen bestellen bij Regiobloemist

Als je via onze website een bos bloemen bestelt voor een man, heb je deze dezelfde of de volgende dag al in huis. Wij werken samen met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland. De bloemist maakt het boeket van een foto dus het kan zijn dat het uiteindelijke boeket iets afwijkt. De bloemist moet het namelijk doen met beschikbare bloemen, daar bloemen een natuurproduct zijn. Wij garanderen u wel dat de bloemen zeven dagen vers blijven. Zo kan de ontvanger extra lang van de bloemen genieten.

Doe een mannelijk kaartje erbij

Als je het boeket bestelt, kun je een kaartje met persoonlijke tekst bijvoegen. Wij zorgen ervoor dat de tekst die jij invoert op het kaartje komt te staan. Zo wordt het boeket nog wat persoonlijker, wel zo leuk.

Als je nog iets extra’s wilt geven, zoals een fles wijn of een doos chocolade, kan dat ook via onze website. In het bestelproces kun je zeer eenvoudig een extra presentje toevoegen aan de bestelling. Wij zorgen ervoor dat deze tegelijkertijd met de bloemen wordt bezorgd.

Laat bloemen bezorgen door Regiobloemist

Kies een prachtig boeket via onze website en laat deze bezorgen. Dit gebeurt door de lokale bloemist, die de omgeving als geen ander kent. Je kunt het boeket dus overal laten bezorgen, waar jij maar wilt. Heb je op deze pagina nog geen geschikt boeket gevonden? Kijk dan even op de homepage. Hier staan alle boeketten die de afgelopen uren het meest verkocht zijn. Heb je ergens problemen ondervonden? Neem dan contact op via het contactformulier.