Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Gefeliciteerd bloemen vrouw kiezen en versturen

Een vrouw feliciteer je natuurlijk met een prachtige bos gefeliciteerd bloemen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij een vrouw wilt feliciteren. Het kan zijn dat ze jarig is, bevallen is of een nieuwe functie heeft gekregen. De beste felicitatie is dan natuurlijk een prachtige bos bloemen. Deze bestel je snel en eenvoudig via de website van Regiobloemist.

Wij weten bij Regiobloemist als geen ander dat een boeket veel kan zeggen. Je laat zien dat je aan iemand denkt. Kortom: een boeket brengt emotie over. Je kunt een boeket laten bezorgen via onze website. Zo kun je aan degene die je wilt feliciteren laten zien dat je aan haar denkt. Zo wordt de felicitatie nog wat specialer.

Bloemen bestellen via Regiobloemist

Kies een prachtig boeket uit en bestel deze direct. Heb je al een boeket gezien? Dat is mooi meegenomen. Je bestelt deze al in drie eenvoudige stappen. Wij sturen de bloemen vervolgens door naar een lokale bloemist, die het boeket zal maken en bezorgen. Houd er wel rekening mee dat bloemen een natuurproduct zijn. Het boeket kan dus enigszins afwijken. Wij bieden altijd een versgarantie van zeven dagen op de boeketten via onze website. De ontvanger kan dus lang genieten van jouw felicitatie.

Een kaart bij de gefeliciteerd bloemen

Je kunt bij de bloemen altijd een kaartje bestellen. Je geeft bij ons een persoonlijke tekst aan, wij zorgen er dan voor dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt de bos bloemen nog net weer wat persoonlijker en komt de felicitatie nog beter over.

Het is uiteraard ook mogelijk om een fles wijn of een doos chocolade bij te bestellen. Dit doe je in het bestelproces. Kies de bloemen die jij graag wilt bestellen als felicitatie voor een vrouw en beslis in het bestelproces wat voor extraatje er bij wilt doen.

Vandaag besteld, zo snel mogelijk geleverd

Plaats voor 14 uur jouw bestelling, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Dit gebeurt altijd door een lokale bloemist. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend kan de bezorging iets langer duren, doordat de bloemist op zondag vaak gesloten is.

Is er iets mis gegaan in de bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen.