Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Feliciteer een kind met een boeket

Vaak denken mensen dat je alleen een volwassene blij kunt maken met een mooi boeket voor de verjaardag. Ook een kind kun je feliciteren met prachtige bloemen. Het wordt al helemaal een leuke verrassing als je er een extra knuffelbeer of Nijntje aan toevoegt. Zo kun je het kind feliciteren op een originele manier. Want welk kind is er nu niet weg van bloemen en een schattige teddybeer? Wil je graag een kind feliciteren met bloemen, met of zonder extraatje? Bij Regiobloemist ben je aan het goede adres. Maak een keuze uit de boeketten die we op deze pagina aanbieden.

Verras de jarige met een mooi boeket

Dat bloemen alleen geschikt zijn als felicitatie voor een volwassen persoon is inmiddels een achterhaalde gedachte. Het wordt namelijk steeds gebruikelijker om ook een kind te feliciteren met een mooi bosje bloemen. De meeste kinderen houden wel van vrolijke kleurtjes en daar past een boeket kleurrijke bloemen heel goed bij. Bij Regiobloemist heb je de keuze uit verschillende soorten samengestelde boeketten wanneer je een kind wilt feliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lieflijk boeket of een boeket in zachte pastel kleuren, maar je kunt het kind ook feliciteren met een bont plukboeket. Of wat dacht je van een prachtig wild boeket of veldboeket? Bij ons is de keuze reuze en vind je gegarandeerd een mooi boeket om een kind mee te feliciteren.

Extra leuke verrassing bij het boeket

Vind je het een beetje kaal om het kind alleen te feliciteren met een bosje bloemen? Omdat kinderen vaak dol zijn op schattige knuffeldieren kun je er bij ons tevens voor kiezen om je boeket uit te breiden met een zachte teddybeer of Nijntje knuffel. Bij sommige boeketten krijg je de knuffel er gratis bij. Bij andere boeketten kun je de knuffelbeer tijdens het bestelproces aan je bestelling toevoegen. Ook zie je hier andere opties, zoals een lekkere reep chocolade bijvoorbeeld. Zo kun je het kind met bloemen feliciteren zoals jij dat wilt: met of zonder extra leuke verrassing bij het boeket.

Kind feliciteren? Bestel bloemen bij Regiobloemist!

Wanneer je een kind wilt feliciteren met bloemen moet je bij Regiobloemist zijn. Wij hebben een ruim assortiment boeketten en leuke extraatjes waar je uit kunt kiezen. De bloemen die voor de boeketten worden gebruikt, zijn van de beste kwaliteit. Daarom geven wij een versgarantie van maar liefst 7 dagen. Bij ons kies je zelf de bezorgdatum. Indien je voor 14:00 uur bestelt, is bezorging dezelfde dag nog mogelijk. Ideaal wanneer je de verjaardag per ongeluk vergeten bent en je het kind alsnog vandaag wilt feliciteren. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!