Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Feliciteer een kind met een boeket

Wil je een kind feliciteren? Ook dat kan gewoon met een boeket gefeliciteerd bloemen. Kies een prachtig boeket uit via de website van Regiobloemist. Wij zorgen er voor dat deze zo snel mogelijk bezorgd wordt door een lokale bloemist uit de regio.

Je kunt bijvoorbeeld een prachtig kleurrijk boeket bestellen. Of wat denk je van een paars veldboeket of een boeket van rozen? Voeg hier nog een kaartje met persoonlijke tekst aan toe, en degene die jij wilt feliciteren zal merken dat het zeker een persoonlijk cadeau is. Bloemen zijn natuurlijk een emotioneel cadeau, wat altijd gewaardeerd zal worden.

Beer bij de bloemen

Als je via onze website een bestelling plaatst, doe je dit al in drie zeer eenvoudige stappen. Een van deze stappen is het toevoegen van een leuk extraatje. Als je een kind feliciteert, is het net zo leuk als je er een klein extraatje bij doet. Je kunt hier kiezen uit een beer of een lekkere doos chocolade. In het bestelproces kun je kijken wat wij allemaal aanbieden op dit gebied en indien het je wat lijkt, voeg je het cadeau genakkelijk aan de bestelling toe. Wij zorgen dan dat deze samen met de bloemen besteld wordt.

Bloemen zijn een natuurproduct

Je moet er wel altijd rekening mee houden dat bloemen een natuurproduct zijn, als je een boeket via onze website besteld. Dit betekent dus dat het boeket enigszins kan afwijken van de foto. Wij sturen de bestelling door naar een lokale bloemist. Deze moet het boeket namaken van de foto met beschikbare bloemen. Hierdoor kan het dus iets afwijken. Wel geven wij zeven dagen versgarantie op de bloemen. De ontvanger kan er dus extra lang van genieten.

De lokale bloemist bezorgt tevens de bloemen. Doordat de bloemist zeer bekend is in de omgeving, kunnen de bloemen zonder problemen dezelfde dag soms nog afgeleverd worden. Dit kan als jij de bestelling voor 14 uur hebt geplaatst.

Plaats direct jouw bestelling

Heb je al een prachtig boeket gevonden om een kind te feliciteren? Plaats dan direct een bestelling via onze website. Dit doe je dus al in drie zeer eenvoudige stappen. Je betaalt tevens via onze website. Dit gaat snel en veilig via iDeal, paypal, creditcard of factuur.

Is er tijdens het bestellen onverhoopt iets mis gegaan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.