Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Proficiat wensen met onze gefeliciteerd bloemen

Wat geef je iemand die jarig is? Of als je iemand geluk wenst? Of als je super blij bent voor of met iemand? Of als je iemand van harte wilt feliciteren? Juist, het beste cadeau is aandacht. En aandacht geven met een schitterend boeket is helemaal geweldig. Daarmee heb je altijd succes en kun je niet mis gaan.

Bij Regiobloemist kun makkelijk en snel een leuk boeket bestellen voor de jarige of voor iemand die wat te vieren heeft. Regiobloemist weet als geen ander dat het juiste boeket de juiste emotie teweeg brengt. Om het makkelijk te maken, tonen we hieronder enkele mooie boeketten die perfect te gebruiken zijn om iemand proficiat te wensen of te feliciteren als je zelf niet aanwezig kunt zijn.

Top 15 gefeliciteerd boeketten van onze klantenGeef je felicitaties door met de juiste bloemen.

Verschillende kleuren bloemen hebben verschillende betekenissen. Rood wordt geassocieerd met romantiek en passie. Vaak is rood ook wel geschikt bij een verjaardag van je vrouw of geliefde. Maar oranje bloemen hebben toch wel meer de betekenis van vrolijkheid, warmte, gezelligheid, en plezier. Dus eigenlijk is oranje het meest geschikt als kleur van een felicitatie boeket.

En wil je het cadeau nog specialer maken zodat het een persoonlijk tintje krijgt. Kies dan naast het boeket om een cadeau toe te voegen. Denk aan een heerlijke fles wijn, knuffel of doosje chocolade. Wij bieden altijd een gratis kaartje bij de bloemen voor een lieve of mooie gefeliciteerd tekst.

Gelegenheden om mensen te feliciteren

Je kunt bloemen perfect gebruiken om je felicitaties voor de verjaardag door te geven. Of een stel feliciteren met hun trouwdag. Vaak ook met een nieuwe baan of bij een geboorte van de zoon of dochter. En natuurlijk feliciteer je je vrouw met bloemen. Ook vaker kiezen onze klanten om hun vrienden of familie te feliciteren met hun 30ste, 40ste of 50ste jaar. Eigenlijk kun je altijd een boeket bloemen laten bezorgen bij je vrienden of je vrouw om even dat momentje te creeeren. Wij bezorgen die schitterende bos graag voor je.

Is je man jarig? Feliciteer hem en wens hem proficiat. Dan is het zeker dat als jij (zijn vrouw) jarig bent, dat je ook een mooi cadeau krijgt. Hij kan natuurlijk niet achterblijven. Een flesje wijn, chocolade met die mooie bos bloemen. Het kan bij ons Je kunt makkelijk online bestellen en wij bezorgen jouw cadeau op het moment dat jij dat wilt.

Met bloemen feliciteer je vrouwen, maar ook zeker een mannen. Wil je het verjaardagscadeau of cadeau nog specialer te maken? Kies dan een heerlijke fles wijn erbij of een doosje chocolade. En geef nu zelf toe, een man of vrouw feliciteer je met wijn, chocolade en bloemen. Om de wijn of chocolade toe te voegen, selecteer je na het kiezen van het boeket eenvoudig een flesje wijn, vaas en / of chocolade op de pagina die je daarna krijgt.

Wat schrijf jij op ons gratis kaartje?

Je hebt een schitterend boeket gekozen om je man, vrouw, familie of collega te feliciteren. Top gedaan en dan? Dan moet je een pakkend en mooie tekst schrijven waar de jarige of gelukige stalend de dag door gaat. Wat zet jij op het kaartje? Het is altijd lastig om een leuke kaarttekst even snel te verzinnen. We dachten, laten wij je helpen. Wat schrijven onze klanten die al besteld hebben eigenlijk allemaal op het gratis kaartje. Hier een leuke lijst met kaartteksten om iemand te feliciteren. Heb jij nog een leuke kaarttekst? Mail ons

  • Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Dat jullie nog lang, gelukkig en gezond leven samen.
  • Proficiat lieverd, ik hou van je. Maak er een super dag van, tot vanavond.
  • Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag. Fijne dag en tot gauw.
  • Wij wensen jullie in dit nieuwe huis veel gezelligheid en geluk. Wij hopen jullie snel te kunnen bezoeken.
  • we zagen op Facebook de foto's van jullie 60-jarig huwelijksfeest voorbijkomen, dus we wilden jullie graag feliciteren met een bloemetje. lekker laat, dus extra verrassend!
  • Dag moemoe en papske, om jullie te bedanken voor de mooie reis. En om ons moemoe te feliciteren met haar succesvol TV optreden en moemoe-dag.
  • Hé jarige job, We komen je snel persoonlijk feliciteren, Van harte gefeliciteerd! Een fijne relaxte dag!
  • Jammer dat we er vandaag niet konden bijzijn, maar via deze weg wil ik jullie van harte feliciteren. Jullie zijn een fantastisch paar en hebben samen iets geweldigs opgebouwd.
  • Ik hoop je heel gauw te feliciteren met een omhelzing en een kus
  • Helaas kan ik er vandaag niet bij zijn, maar op deze manier wil ik je toch feliciteren! GEFELICITEERD!!! Ik hou heel erg veel van je, vergeet nooit!
Leuk he al die voorbeelden. Dit is slecht een greep van echte teksten wat klanten schrijven om iemand te feliciteren. Ga er creatief mee om en wie weet nemen we straks ook die van jou op.


Wil je nog meer boeketten zien, bekijk dan al onze gefeliciteerd boeketten in de categorie verjaardag.