Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

B&B Bloemen in Haarlem

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

De winkel van 'B en B Bloemen' aan de Schoterweg in de prachtige stad Haarlem is een ware beleving op het gebied van flora. Zij houden de trends op het gebied van wonen, bloemen en planten nauwlettend in de gaten. De winkel heeft een diversiteit aan tuin en kamerplanten, aardewerkpotten, vazen en woondecoratie.

Uiteraard vindt u daar ook een diversiteit aan dagverse boeketten, een grote sortering aan losse seizoensbloemen, takken en bladmaterialen aanwezig. Het team van ervaren binders binden uw boeket terwijl u wacht en deze zal mooi verpakt worden, zodat u met een prachtig cadeau de winkel zult verlaten.

Naast de winkel, heeft 'B en B Bloemen' ook een kiosk. Deze vestiging op het Frans Halsplein 11 biedt een ruime sortering aan dagverse boeketten en grote sortering aan seizoensbloemen, takken en bladmaterialen.

Klaar terwijl u wacht en u kunt naar eigen smaak uw boeket laten samenstellen uit onze tal van losse seizoensbloemen. Onze ervaren binders maken er een prachtig arrangement van.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

B&B Bloemen

Schoterweg 30
2021HM Haarlem

Bedrijfsgeschiedenis

B en B Bloemist bezorgt overal in Haarlem. Zo bezorgen zij in de Haarlemmerhoutkwartier, Haarlem Oost, Spaarndam of Schalkwijk.