Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemist Haarlem - B&B Bloemen

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

De winkel van 'B en B Bloemen' aan de Schoterweg in de prachtige stad Haarlem is een ware beleving op het gebied van flora. Zij houden de trends op het gebied van wonen, bloemen en planten nauwlettend in de gaten. De winkel heeft een diversiteit aan tuin en kamerplanten, aardewerkpotten, vazen en woondecoratie.

Uiteraard vindt u daar ook een diversiteit aan dagverse boeketten, een grote sortering aan losse seizoensbloemen, takken en bladmaterialen aanwezig. Het team van ervaren binders binden uw boeket terwijl u wacht en deze zal mooi verpakt worden, zodat u met een prachtig cadeau de winkel zult verlaten.

Naast de winkel, heeft 'B en B Bloemen' ook een kiosk. Deze vestiging op het Frans Halsplein 11 biedt een ruime sortering aan dagverse boeketten en grote sortering aan seizoensbloemen, takken en bladmaterialen.

Klaar terwijl u wacht en u kunt naar eigen smaak uw boeket laten samenstellen uit onze tal van losse seizoensbloemen. Onze ervaren binders maken er een prachtig arrangement van.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Bloemen bezorgen Haarlem

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

B&B Bloemen

Schoterweg 34
2021HM Haarlem

Bedrijfsgeschiedenis

B en B Bloemist bezorgt overal in Haarlem. Zo bezorgen zij in de Haarlemmerhoutkwartier, Haarlem Oost, Spaarndam of Schalkwijk.

Bloemist Haarlem - B&B Bloemen