Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemen bezorgen Haarlem

Wilt u iemand bedanken, feliciteren of laten weten dat u met hem of haar meeleeft? Bestel gemakkelijk een passend boeket met bloemen online bij Regiobloemist. Binnen ons assortiment vindt u diverse boeketten, passend bij alle verschillende gelegenheden. Het door u uitgekozen boeket leveren wij vervolgens persoonlijk voor u af in Haarlem. Deze levering hoeft niet persé aan huis plaats te vinden, we komen ook leveren in bijvoorbeeld verzorgingshuizen als Kennemerhart of in het ziekenhuis het Spaarne Gasthuis.

Assortiment van Regiobloemist

Op onze website vindt u een groot aanbod bloemen waar u uit kunt kiezen. Kies een passend boeket bij de gelegenheid. Er zijn verschillende boeketten samengesteld voor meerdere gelegenheden. Deze zijn binnen de categorieën onderverdeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld excuus boeketten, verjaardagsboeketten, rouwboeketten, bloemen om een geboorte te vieren en om iemand beterschap te wensen. Bovenaan onze site zijn de verschillende bloemen onderverdeeld in categorieën, dit maakt uw zoektocht naar het perfecte boeket extra makkelijk. Filter op de desbetreffende gelegenheid en u ziet in één opslag alleen maar passende boeketten. Heeft u een geschikt boeket gevonden? Tijdens het bestellen is het ook mogelijk om eventuele extra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn, een reep chocolade of een teddybeer. Hiermee maakt u uw verrassing helemaal compleet. Neem een kijkje in ons assortiment en verras binnenkort ook uw geliefde, collega, broer of moeder met een mooie bos bloemen.

Bezorging in Haarlem

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, versturen wij deze naar onze lokale bloemist in Haarlem. Zij stellen het verse boeket vervolgens samen. Wij bieden u ook nog een versgarantie aan van 7 dagen. Hierdoor weet u zeker dat de ontvanger minimaal een week kan genieten van een verse bos bloemen in huis. Bestelt u dit boeket op een werkdag voor 14:00 uur? Dan wordt deze nog dezelfde dag afgeleverd. U kunt dus last minute bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat het boeket op tijd wordt geleverd op de door u opgegeven locatie.

Vragen over de levering in Haarlem?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bijvoorbeeld over de bezorging van het boeket in Haarlem? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan u graag te woord. We hebben een contactpagina, via deze pagina kunt u ons gemakkelijk bereiken. Daarnaast kunt u mailen naar info@regiobloemist.nl of bellen naar 085-30 34 247. Doordeweeks zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00. Op zaterdag kunt u bij ons terecht tussen 09:00 en 13:00.

B&B Bloemen
Schoterweg 34
2021HM Haarlem
Bloemenpaleis Anneke Verhagen
Van Zeggelenplein 101
2032KE Haarlem
Bloemsierkunst Teeuwen
Marsmanplein 52
2025DX Haarlem
Dennis Flowers
Koningstraat 14
2011TD Haarlem
Bloemenshop Ed Teeuwen
Engelandlaan 566 A
2034HA Haarlem
Bloemenhandel Han van Baekel
Adriaan van Ostadeplein 6
2102AR Heemstede
Bloemenmagazijn Jonker
Bloemendaalsestraatweg 135
2082GD Santpoort-Zuid
Boeketcadeau
Bloemendaalseweg 232
NL-2051GM Overveen
Mulders Bloemenhuis
Cederstraat 32
1971KD IJmuiden
t Blomke
Julianalaan 6a
2101ZB Heemstede
Van Poelgeest Bloemsierkunst
Winkelcentrum Sloterweg 101
1171 CJ Badhoevedorp