Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemist Van der Maat Reinken in 's-Gravenhage

Webwinkel Keurmerk & veilige betaalopties via Regiobloemist.


Voordelen via Regiobloemist

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes bezorgd worden.

Kies een van de verrassingsboeketten die hieronder zijn getoond. Wij zorgen voor een veilige manier van bestellen en betalen. En staan garant voor de bestelling. Wij regelen de betaling met de bloemist, dus bij problemen krijgt u het geld ook van ons retour. Dus geen gedoe met diverse bloemisten, maar wel lokale ondersteuning van bloemisten.

Algemene Informatie

Sinds enkele jaren bedienen we vanuit deze winkel ook de klanten van ‘’Van Langeraad Bloemisten sinds 1928’’ een echte Haagse onderneming die jarenlang in het Benoordenhout gevestigd is geweest. Wij zetten de traditie voort, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Het assortiment doet werkelijk recht aan het predikaat ‘speciaalzaak’. Snijbloemen, planten, glaswerken vazen van de bekende merken en natuurlijk creaties op maat – hier ontbreekt het u aan niets. Wij bezorgen graag uw gekozen boeketten op de site van Regiobloemist. Kies ons als bezorgbloemist.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Den Haag

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Bloemist Van der Maat Reinken

Reinkenstraat 91
2517 CS 's-Gravenhage

Bedrijfsgeschiedenis

De Reinkenstraat is één van de gezelligste en authentieke winkelstraten van Den Haag. Hier vindt u niet de filialen van de bekende grote ketens, maar nog echte speciaalzaken. Bloembinderij Van der Maat hoort daar zeker bij.

Extra informatie

Onze winkels:

Volendamlaan 700 - Reinkenstraat 91

Onze bezorgservice:
In de regio Den Haag bedienen we onze klanten met een team van eigen chauffeurs. Blijkt bij aflevering de ontvanger niet thuis, dan wordt geprobeerd de bestelling bij buren af te geven. De ontvanger krijgt hiervan een bericht in de brievenbus. Lukt dit niet, dan wordt de bestelling later nog eens aangeboden.