Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemrijke Verleiding in Woerden

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Hun splinternieuw ingerichte bloemenzaak in het hartje van Woerden is zoals de naam al suggereert, dé winkel voor prachtige boeketten en bloemstukken maar ook voor creatieve
ideeën met natuurlijke materialen. Uw trouwwerk en rouwwerk is bij hen in goede handen en zij nemen alle tijd voor u om geheel naar uw wens een bijzonder arrangement te maken waarin zij alle creativiteit leggen.

Hiernaast verzorgen zij voor bedrijven het zakelijke bloemwerk zoals abonnementen,
boeketten bij speciale gebeurtenissen, workshops tot en met de complete aankleding van feesten. Kortom wilt u eens iets bijzonders met bloemen dan bent u bij hen aan het goede adres.

Info Bloemist

Diensten

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
12:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemrijke Verleiding

Rijnstraat 53
3441BR Woerden

Bedrijfsgeschiedenis

Op het adres Rijnstraat 53 in Woerden is al meer dan 8 jaar een bloemenwinkel gevestigd.
Tot 1 januari was deze winkel bekend onder de naam Herfa. Doordat de vorige eigenaren zich in het buitenland hebben gevestigd heeft een van de voormalige werknemers Melanie Schulte samen met haar moeder Marja Schulte het bedrijf overgenomen en voortgezet onder de naam Bloemrijke Verleiding. Beiden hebben een opleiding genoten aan het Wellant college i9n Houten en leggen alle creativiteit in het bloemwerk. Ook twee voormalige medewerkers Sjanie den Hertog en Yvonne Keijsers completeren het team.
De winkel is recentelijk geheel gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling waarin bloemen en planten maar ook de mooie collectie potten en vazen geheel tot hun recht komen.