Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

AV Flowers in Woerden

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Midden in het centrum van Woerden kunt u terecht voor o.a. prachtige planten, bruidsstukken,grafwerk en boeketten. Ook verkopen zij vazen, mooie opgemaakte potten en andere decoratieve spullen voor in uw huis. Natuurlijk is het ook mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Voor een creatief boeket kunt u altijd bij hen terecht !

Voor een mooi boeket, plant of bloemstuk, voor bij u thuis, of bezorgd bij een vriend, familie of dierbare kunt u bij hen terecht. Wij verzorgen al uw bloemwerk en kunnen middels Regiobloemist bloemenverzendorganisatie door heel Nederland en daarbuiten bloemen laten bezorgen. Vaak kan dat zelfs nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt door een van de vakbekwame Regiobloemist bloemisten verzorgd en afgeleverd.

Met onze collega’s van het EuroFlorist netwerk zijn wij in staat om uw bestellingen, individueel of zakelijk, op een goede manier over de hele wereld te versturen.
EuroFlorist garandeert dat de bestelde bloemen op de gewenste dag worden afgeleverd, dat de waarde is zoals aangegeven en dat de bloemen vers en van goede kwaliteit zijn.

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Eigen website
  • Eigen bezorgservice
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Bloemen bezorgen Woerden

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

AV Flowers

Rijnstraat 59 C
3441BR Woerden

Bedrijfsgeschiedenis

AV Flowers werkt samen met hun klanten aan het behoud en het verder uitbouwen van een optimale uitstraling van uw bedrijf.