Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemist Amsterdam - Scheepstra Bloemen

Thuiswinkel Waarborg & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U besteld via Regiobloemist.nl uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie, 7 dagen vers garantie en Thuiswinkel waarborg garantie op uw bestelling.

Start met de knop Stap 1 - 'Ik kies deze bloemist'. Na het klikken gaat u naar de homepage en deze bloemist is dan geselecteerd als de bloemist die uw bestelling gaat uitvoeren. Stap 2 - Kies uw gewenste boeket bloemen om te laten bezorgen.

Algemene Informatie

Scheepstra Bloemen kunt u vinden aan de Scheldestraat in Amsterdam.
Scheepstra is gericht op de bron van hun passie, namelijk 'bloemen en planten'. Het bedrijf heeft het ambacht van de echt oude bloemsierkunst hoog in het vaandel staan. En vanuit dit ambacht werken de medewerkers van Scheepstra met hartstocht, vakmanschap, creativiteit en passie aan de verschillende bloemcreaties.

Voor Scheepstra zijn bloemen 'core business'. Bij Scheepstra draait het om bloemen en planten. Het assortiment wordt aangevuld met bloemenaccessoires, zoals bloempotten, plantenbakken en de aankleding van dakterrassen. Maar de kern van de bedrijfsactiviteiten draait toch vooral om prachtige bloemen en planten van hoge kwaliteit. Daarnaast verzorgen de medewerkers bijzondere arrangementen helemaal naar uw smaak.

Bloemen bezorgen Amsterdam
Wilt u bloemen bestellen voor Amsterdam? Scheepstra kan voor u bloemen bezorgen in Amsterdam en omstreken van maandag t/m zaterdag. Dagelijks maken ze mooie boeketten van verse bloemen. Zodra uw bestelling ontvangen wordt, zal het gekozen boeket worden gemaakt voor een professionele binder van Scheepstra. Het boeket zal met de volgende bezorging meegaan. Om bloemen te bezorgen in Amsterdam heeft Scheepstra een eigen bezorgdienst.

Bloemenabonnement Amsterdam
Scheepstra kan indien gewenst ook wekelijks bloemen bezorgen in een abonnementsvorm. Samen met Regiobloemist zullen uw wensen geregeld worden en de bloemist zal op uw gewenste tijden een bloemenabonnement bezorgen in Amsterdam.

Info Bloemist

Diensten

  • »  Leveringen aan bedrijven
  • »  Dagelijks verse bloemen
  • »  Eigen website
  • »  Eigen bezorgservice
  • »  Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • »  Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • »  Bloemen bezorgen Amsterdam

Bezorglocaties

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Scheepstra Bloemen

Scheldestraat 74-76
1078GN Amsterdam

Bedrijfsgeschiedenis

Scheepstra bloemsierkunst staat al 35 jaar garant voor boeketten van hoge kwaliteit

Bloemist Amsterdam - Scheepstra Bloemen