Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen bezorgen in Amsterdam door Regiobloemist. Of het nu is in Diemen, Westpoort, Zuidoost, Zeebrug, Zuidoost, Noord of het Centrum. Als je voor 13.00 uur bestelt (zaterdag voor 12:00), dan bezorgen wij vandaag uw bloemen. Maar u kunt ook eenvoudig een datum kiezen waarop wij voor u gaan bezorgen. Tijdens het bestellen kunt u eenvoudig de bezorg datum kiezen en meteen een leuke tekst schrijven voor op het kaartje. Wij bezorgen dan het boeket op het bezorgadres in Amsterdam. Dit kan een normaal huisadres zijn in het centrum van Amsterdam, maar ook een bedrijf, ziekenhuis of rouwcentrum.

Op elk boeket ontvang je 7 dagen versgarantie en elk boeket kun je makkelijk uitbreiden met een mooie vaas, lekkere fles wijn of bijvoorbeeld een doosje chocolade.

Snel een mooi boeket nodig? Kies uit onze TOP 9 boeketten van de afgelopen dagen

Hoe kun je bloemen bestellen voor Amsterdam?

In een paar stappen leggen we je uit hoe je snel en makkelijk online bloemen kunt bestellen en deze kunt laten bezorgen in Amsterdam of in een andere plaats van Nederland. Volg de stappen hieronder.

  1. Kies een mooi boeket bloemen hieronder en kies de juiste prijs
  2. Bestel in 3 stappen je boeket en vul een bezorgadres in Amsterdam
  3. Na het afronden van je bestelling, ontvangen wij de bestelling in ons systeem
  4. Wij sturen de bestelling naar de binderij voor levering in Amsterdam
  5. Onze professionele binders maken het gekozen boeket en onze partner gaat de bloemen bezorgen op het bezorgadres in Amsterdam.

Maak je bloemen cadeau persoonlijker met een extra cadeau

Een prachtig boeket online bestellen en laten bezorgen door Regiobloemist is gegarandeerd een succes. Verras de ontvanger met een vers boeket bloemen voor elke gelegenheid. Combineer uw boeket met een van onze andere cadeaus en maak zo uw eigen persoonlijke cadeau. Regiobloemist.nl staat voor meer dan 15 jaar vakmanschap, een boeket laten bezorgen in Amsterdam door Regiobloemist.nl is zekerheid van kwaliteit.

Bloemetje bezorgen in Amsterdam!

Wij werken met goede bezorgers zodat de bloemen snel en vers bezorgd worden. Dit betekent dat we samenwerkingen hebben met meerdere partners zoals onze eigen binderij, kwekers, maar ook de lokale bloemist in Amsterdam. Wij kunnen hierdoor ervoor zorgen dat uw bloemen voor dezelfde dag worden bezorgd. U besteld bij ons en wij zorgen voor de gehele afhandeling! Altijd de beste kwaliteit omdat onze bloemen vers van het land komen. 7 dagen versgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.


Via Regiobloemist kunt u ook schitterende bloemen versturen naar o.a. de volgende plaatsen:

Alkmaar Haarlem Almere