Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Margriet Bloembinders in Zeist

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Margriet bloembinders is niet zomaar een bloemenwinkel, het is een winkel waar u zich meteen thuis zult voelen in de wondere wereld van alle bloemen en planten.

Flora in de meest uiteenlopende soorten en in de meest uiteenlopende kleuren en variaties. Ons assortiment is zeer selectief voor u uitgekozen en u kunt hiervan dan ook de hoogste kwaliteit verwachten.

Om uw ervaring in onze winkel nog optimaler te maken is in 2009 de winkel volledig vernieuwd. Nog meer stijl, klasse en uiteraard nog meer ruimte voor ons ruime assortiment wat iedere dag vers aan word gevoerd.

Wij specialiseren ons met dagvers bloemwerk van het bloemvaasje naast een ziekenhuisbed tot een feestelijke aankleding en versiering van u bruiloft.

Onze opgeleiden bloembinders stellen voor u mooi bloemwerk samen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Info Bloemist

Diensten

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Margriet Bloembinders

Montaubanstraat 239-241
3701HN Zeist

Extra informatie

Milieu keurmerk

In 1995 richtten de Nederlandse bloemenveilingen en standorganisaties het Milieu Programma Sierteelt (MPS) op. Veiling Plantion te Ede, waar wij dagelijks inkopen, certificeert alle aanvoerders/kwekers waardoor 85% van ons assortiment voorzien is van dit keurmerk. Verantwoord ondernemen hoort hier ook bij.