Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemenboutique Nicole in Utrecht

Webwinkel Keurmerk & 100% tevredenheidsgarantie via Regiobloemist.

U bestelt via Regiobloemist uw bloemen en wij regelen alles zodat uw bloemen netjes en op tijd bezorgd worden. Wij geven U ook nog eens 100% tevredenheid garantie en 7 dagen versgarantie op uw bestelling.

Kies een van de bestsellers van de site Regiobloemist die hieronder zijn getoond. Deze bloemist zal de bestelling ontvangen, accepteren, maken en bezorgen bij de ontvanger.

Algemene Informatie

Iedere dag gaan onze inkopers op pad voor een mooi, vers en gevarieerd assortiment tegen een eerlijke prijs. Onze creatieve en vakbekwame medewerkers staan voor u klaar met het juiste raad en advies om u te helpen bij uw keuze. Het ruime assortiment glaswerk, potterie, meubels, cadeau artikelen en sfeermakers maken Bloemenboutique Nicole tot een echt winkel walhalla. Tevens kunt u voor al uw business arrangementen bij ons terecht.

Denk bijvoorbeeld aan een groene werkplek of verse bloemen op de tafels en de balie.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook “het attente bloemetje” voor uw klanten en personeel. Via een overzichtelijke bestellijst is dit in het vervolg zo geregeld. Alle bestellingen voor 13 uur bij ons besteld worden nog dezelfde dag door heel Nederland bezorgd.Voor (kerst) decoratie voor uw bedrijf, beursaankleding, het advies en stylen van uw interieur hebben wij de juiste vakbekwame mensen in huis.

Graag tot ziens bij ons veelzijdige bedrijf!

Info Bloemist

Diensten

  • Leveringen aan bedrijven
  • Dagelijks verse bloemen
  • Stellen zelf boeketten samen
  • Dezelfde dag bezorgen, mits voor 14.00 uur besteld
  • Gespecialiseerd in bruidsboeketten
  • Gespecialiseerd in grafwerk
  • Bloemen bezorgen Utrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bloemenboutique Nicole

Adriaen van Ostadelaan 59
3583 AB Utrecht